iBeauty.bg
banner1
Промоции

Няма добавени промоции още!
Още промоции
Анкета

Готови ли сте за лятото?:

Ох, и тази година ще се боря с влизането в банския...

А как иначе?! С нетърпение чакам да покажа перфектни форми на плажа.

Слънце, море, нови приключения... Прекрасен сезон, за който винаги съм готова!


Miu Miu – етюд на контраста


Едно ухание не може да предаде всичко, което мислим, но предизвиква непосредствени реакции и събужда дълбоки емоции и спомени. Бувкално го усещаме. Но с Miu Miu нищо не е такова, каквото изглежда, защото шифърът на истинското и изкуственото, фантазия и реалност, класическо и модерно, често е сменен или редактиран. Всичко в марката е подчинено на престорена свенливост и закачливост. Тя флиртува с очакванията и ги променя.

image


Първият аромат на Miu Miu е химера – не може да бъде класифициран, защото отказва да бъде класифициран. Уханието е неуловимо – същността на
Miu Miu естествено отхвърля очакваното, общоприетото, сдържаното и клишираното. Качествата, които излъчва също са неуловими – младост, женственост, свобода и увереността, че знаеш какво искаш.

Ароматът
Миуча Прада е майстор на неочакваното. Тя комбинира обикновеното с ултраизисканото, за да създаде нещо изненадващо и изкусно, без да е фалшиво. Вдъхновена от Prada, парфюмеристът Даниела Андрие създава етюд на контраста. Започва с елегантните и чувствени цветни нотки момина сълза, пресъздадени от естествените ухания на жасмин, абсолют роза и синтетични зелени нотки. Деликатният, свеж и естествен аромат е поставен на дълбок земен фон – дървесната и пиперлива акигала (екстракт от пачули). Тя внася мрачна мистериозност в изтънчената красота на цветята. Изненадващата комбинация – цветя и земя, изглежда естествена и непреходна, но ефектът, който създава е напълно съвременен, чисто алхимичен трик. Крайният ефект е едновременно искрящ и леко предизвикателен – съвсем в стила Miu Miu.

МомичетоСтейси Мартин е рядък талант с игрива интелигентност и артистична взискателност - въплъщение на марката Miu Miu. Заснета от известния фотограф Стивън Майзъл, рекламната кампания на първия аромат улавя уникалния характер на Стейси – едновременно нежна, изключително женствена и мъничко раздразнителна. Добре очертаните й очи, изпънатата назад коса и небесно сините мотиви върху офицалната Miu Miu рокля напомнят за оптимизма в киното от 60-те години и безгрижния и игрив дух на марката.

2015-09-20 | Красота |

Всички статии

banner1
banner1
Седмичен хороскоп

Посещения на сайта:

 Днес 315 Вчера 268
Общо 327108 за 2381 дни
Най-много 449 на 17.11.2018 (23:53)
За нас | Контакти
Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта ibeauty.bg без разрешение е забранено.