iBeauty.bg
banner1
Промоции

Няма добавени промоции още!
Още промоции
Анкета

Готови ли сте за лятото?:

Ох, и тази година ще се боря с влизането в банския...

А как иначе?! С нетърпение чакам да покажа перфектни форми на плажа.

Слънце, море, нови приключения... Прекрасен сезон, за който винаги съм готова!


hot! Размерът има значение


Размерът на мъжкия атрибут има значение за жените – това доказва ново изследване, публикувано в Journal of Sexual Medicine. Жените са в състояние да достигнат оргазъм по-бързо с мъже, „надарени” с по-голям пенис.

image


Проучването е проведено от шотландски изследователи, които са анкетирали 323 жени. Участничките в проучването трябвало да опишат сексуалната си активност през последния месец.
Данните от изследването показват, че жените, които са достигали 2 и повече вагинални оргазма при сексуален контакт признават, че това се е случвало само с мъже с по-голям атрибут. Въпреки това над 60% от участничките били на мнение, че не размерът на пениса е от основно значение при половия акт.
"Мъжкото безпокойство за размера на пениса може да не отразява наложените стереотипи, но нашата преценка е, че всъщност размерът има значение за много жени – точно както мъжете основателно се тревожат за своите интелигентност, личностни черти, чувство за хумор, социален статус, височина или богатство, за които е известно, че са предпочитани и търсени от повечето жени", споделя водещият изследовател Стюарт Броуди.


2012-10-25 | Hot&Cold |

Всички статии

banner1
banner1
Седмичен хороскоп

Посещения на сайта:

 Днес 178 Вчера 252
Общо 293915 за 2226 дни
Най-много 342 на 23.02.2017 (23:58)
За нас | Контакти
Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта ibeauty.bg без разрешение е забранено.