iBeauty.bg
banner1
Промоции

Няма добавени промоции още!
Още промоции
Анкета

Какво ви подариха за 8-ми март?:

Както всяка година - цветя.

Парфюм, стилно бижу или козметика.

За съжаление - нищо.


hot! Размерът има значение


Размерът на мъжкия атрибут има значение за жените – това доказва ново изследване, публикувано в Journal of Sexual Medicine. Жените са в състояние да достигнат оргазъм по-бързо с мъже, „надарени” с по-голям пенис.

image


Проучването е проведено от шотландски изследователи, които са анкетирали 323 жени. Участничките в проучването трябвало да опишат сексуалната си активност през последния месец.
Данните от изследването показват, че жените, които са достигали 2 и повече вагинални оргазма при сексуален контакт признават, че това се е случвало само с мъже с по-голям атрибут. Въпреки това над 60% от участничките били на мнение, че не размерът на пениса е от основно значение при половия акт.
"Мъжкото безпокойство за размера на пениса може да не отразява наложените стереотипи, но нашата преценка е, че всъщност размерът има значение за много жени – точно както мъжете основателно се тревожат за своите интелигентност, личностни черти, чувство за хумор, социален статус, височина или богатство, за които е известно, че са предпочитани и търсени от повечето жени", споделя водещият изследовател Стюарт Броуди.


2012-10-25 | Hot&Cold |

Всички статии

banner1
banner1
Седмичен хороскоп

Посещения на сайта:

 Днес 206 Вчера 188
Общо 250606 за 2041 дни
Най-много 342 на 23.02.2017 (23:58)
За нас | Контакти
Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта ibeauty.bg без разрешение е забранено.