iBeauty.bg
banner1
Промоции

Няма добавени промоции още!
Още промоции
Анкета

Готови ли сте за лятото?:

Ох, и тази година ще се боря с влизането в банския...

А как иначе?! С нетърпение чакам да покажа перфектни форми на плажа.

Слънце, море, нови приключения... Прекрасен сезон, за който винаги съм готова!


hot! Мъжът в цифри


Неуморните и вечно търсещи изследователи установиха: най-много жените говорят за... разбира се, мъже. Учените предоставят данни и за представителите на силния пол. Мащабно проучване, проведено от европейски психолози и социолози, разрушава много от наложените стереотипи за мъжете.

image


Съществува мнение, например, че мъжете...
Проявяват ревност към любовното минало на жената
Вярно! 67% от мъжете предпочитат въобще да не знаят нито за предишния партньор, нито за миналите страсти, нито за броя на другите мъже в живота на любимата си. Само 7% мъже признават, че “интимното досие” на жената ги провокира и ги кара да любопитстват за миналите й интимни преживявания.
Предпочитат блондинки
Вярно! Или поне това показват резултатите от проучването. 79% от представителите на силния пол признават, че винаги обръщат повече внимание на блондинката, а не на брюнетката. Русокосите жени привличат мъжете като магнит. Дори когато мъжът е наясно, че светлите коси са „създадени” във фризьорския салон.
Избират жена, приличаща на майка им
Невярно! Проучването разкрива, че за 50% от мъжете майката действително е образец на женственост и безспорен авторитет. Но само 4% признават, че избират любимата жена да прилича на майка им, останалите 96% смятат, че подобен стереотип е глупав и въобще не съответства на реалността.
Мечтаят за жена с визия на супермодел
Невярно! Едва 2% от анкетираните мъже казват, че са готови на всичко, за да бъдат със супермодел. 32% се отнасят сдържано към идеалните женски форми и са на мнение, че тези дами са прекалено обсебени от своята външност. 66% заявяват, че ги привличат пламъка в очите на жената и естественото й очарование, а не мерките 90–60–90.
Не харесват, когато жената се разкрасява пред тях
Невярно! 40% от представителите на силния пол обожават да гледат как жената разресва косите си, 31% – как се облича, 29% – как нанася червилото си.
Възбуждат се от жени с голям бюст
Невярно! 93% от мъжете споделят, че размера на бюста няма особено значение. Малките, стегнати гърди им действат не по-малко възбуждащо от големите, и никога не са били пречка за страхотен секс.


2012-10-02 | Hot&Cold |

Всички статии

banner1
banner1
Седмичен хороскоп

Посещения на сайта:

 Днес 39 Вчера 65
Общо 319300 за 2349 дни
Най-много 449 на 17.11.2018 (23:53)
За нас | Контакти
Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта ibeauty.bg без разрешение е забранено.