iBeauty.bg
banner1
Промоции

Няма добавени промоции още!
Още промоции
Анкета

Готови ли сте за лятото?:

Ох, и тази година ще се боря с влизането в банския...

А как иначе?! С нетърпение чакам да покажа перфектни форми на плажа.

Слънце, море, нови приключения... Прекрасен сезон, за който винаги съм готова!


cold! Какви грешки допускаме на първа среща?


Отдавна отминаха времената, когато запознанството с представител на противоположния пол беше „лице в лице”. Днес все повече запознанства се осъществяват чрез социалните мрежи, специализирани сайтове, а дори и съвсем случайно в необятното виртуално пространство. Но когато настъпи моментът за истинска първа среща, в повечето случаи разочарованието е гарантирано. Какви грешки най-често допускаме?

image


Отговор на този въпрос дават холандски изследователи, които за целта са направили проучване сред 560 жени и 485 мъже. Проучването разкрива, че...

54% от мъжете се разочароват от външния вид на жената на първата среща. В същото време само 41% от жените са неудовлетворени от визията на мъжа. И жените, и мъжете са единодушни, че не бива да се приписват физически данни, които са доста преувеличени или изобщо не са верни.
48% от представителите и на двата пола смятат за изключително неуместно на първа среща да се разказва за бившия партньор и то с подробности от интимен характер. Двусмислените шеги също не са добра идея: 39% от жените и 22% от мъжете ги избягват.
37% от анкетираните никога не са се срещали повторно с мъжа или жената, изпили повече алкохол на първата среща.
32% от участниците в проучването са на мнение, че е абсолютно неприемливо очакваният партньор да закъснява за срещата.
25% от представителите и на двата пола се дразнят, когато жената или мъжа срещу тях непрекъснато отговаря на повикванията по мобилния си телефон.

И... повечето дами, колкото и да са еманципирани, споделят, че харесват ухажването. На 20% от жените не им допада да делят сметката за вечерята поравно с мъжа, а 3% смятат, че мъжът трябва да се появи на първата среща не с едно цвете, а с красив букет.


2012-10-03 | Hot&Cold |

Всички статии

banner1
banner1
Седмичен хороскоп

Посещения на сайта:

 Днес 40 Вчера 65
Общо 319301 за 2349 дни
Най-много 449 на 17.11.2018 (23:53)
За нас | Контакти
Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта ibeauty.bg без разрешение е забранено.