iBeauty.bg
banner1
Промоции

Няма добавени промоции още!
Още промоции
Анкета

Какво ви подариха за 8-ми март?:

Както всяка година - цветя.

Парфюм, стилно бижу или козметика.

За съжаление - нищо.


cold! Какви грешки допускаме на първа среща?


Отдавна отминаха времената, когато запознанството с представител на противоположния пол беше „лице в лице”. Днес все повече запознанства се осъществяват чрез социалните мрежи, специализирани сайтове, а дори и съвсем случайно в необятното виртуално пространство. Но когато настъпи моментът за истинска първа среща, в повечето случаи разочарованието е гарантирано. Какви грешки най-често допускаме?

image


Отговор на този въпрос дават холандски изследователи, които за целта са направили проучване сред 560 жени и 485 мъже. Проучването разкрива, че...

54% от мъжете се разочароват от външния вид на жената на първата среща. В същото време само 41% от жените са неудовлетворени от визията на мъжа. И жените, и мъжете са единодушни, че не бива да се приписват физически данни, които са доста преувеличени или изобщо не са верни.
48% от представителите и на двата пола смятат за изключително неуместно на първа среща да се разказва за бившия партньор и то с подробности от интимен характер. Двусмислените шеги също не са добра идея: 39% от жените и 22% от мъжете ги избягват.
37% от анкетираните никога не са се срещали повторно с мъжа или жената, изпили повече алкохол на първата среща.
32% от участниците в проучването са на мнение, че е абсолютно неприемливо очакваният партньор да закъснява за срещата.
25% от представителите и на двата пола се дразнят, когато жената или мъжа срещу тях непрекъснато отговаря на повикванията по мобилния си телефон.

И... повечето дами, колкото и да са еманципирани, споделят, че харесват ухажването. На 20% от жените не им допада да делят сметката за вечерята поравно с мъжа, а 3% смятат, че мъжът трябва да се появи на първата среща не с едно цвете, а с красив букет.


2012-10-03 | Hot&Cold |

Всички статии

banner1
banner1
Седмичен хороскоп

Посещения на сайта:

 Днес 133 Вчера 226
Общо 251438 за 2045 дни
Най-много 342 на 23.02.2017 (23:58)
За нас | Контакти
Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта ibeauty.bg без разрешение е забранено.