iBeauty.bg
banner1
Промоции

Няма добавени промоции още!
Още промоции
Анкета

Готови ли сте за лятото?:

Ох, и тази година ще се боря с влизането в банския...

А как иначе?! С нетърпение чакам да покажа перфектни форми на плажа.

Слънце, море, нови приключения... Прекрасен сезон, за който винаги съм готова!


hot! Висша мода за котки


Нюйоркските подиуми не са запазени само за хубави момичета. На ревю, каквото не може да се види всеки ден, манекените бяха котки и котараци от различни раси. Котетата демострираха модели от висшата мода, изработени от най-качествени материали, а организаторите пожелаха да покажат колко интересна може да бъде играта с домашния любимец.

image


Изразът „котарак в чизми“ доби съвсем различно значение на специалната изложба-ревю, състояла се в Ню Йорк. Сладки котета се разходиха по подиума като същински манекени, а моделите, които носеха бяха вдъхновени пак от тях.Става дума за висша мода за домашни любимци, та затова и шапчиците, наметалата, роклите и перуките са изработени от най-качествени материали.
Необикновеното шоу беше организирано от Американската асоциация на собствениците на котки.Особен акцент бе поставен както на празничното настроение, така и на моделите за предстоящия сезон пролет-лято 2013.„Искахме да покажем на публиката различни расови котки, как те могат да изглеждат, когато са облечени в елегантни дрешки и колко забавна може да бъде играта с тях", обясни Джина Динардо от Асоциацията.


2012-10-04 | Hot&Cold |

Всички статии

banner1
banner1
Седмичен хороскоп

Посещения на сайта:

 Днес 47 Вчера 65
Общо 319308 за 2349 дни
Най-много 449 на 17.11.2018 (23:53)
За нас | Контакти
Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта ibeauty.bg без разрешение е забранено.