iBeauty.bg
banner1
Промоции

Няма добавени промоции още!
Още промоции
Анкета

Какво ви подариха за 8-ми март?:

Както всяка година - цветя.

Парфюм, стилно бижу или козметика.

За съжаление - нищо.


hot! Висша мода за котки


Нюйоркските подиуми не са запазени само за хубави момичета. На ревю, каквото не може да се види всеки ден, манекените бяха котки и котараци от различни раси. Котетата демострираха модели от висшата мода, изработени от най-качествени материали, а организаторите пожелаха да покажат колко интересна може да бъде играта с домашния любимец.

image


Изразът „котарак в чизми“ доби съвсем различно значение на специалната изложба-ревю, състояла се в Ню Йорк. Сладки котета се разходиха по подиума като същински манекени, а моделите, които носеха бяха вдъхновени пак от тях.Става дума за висша мода за домашни любимци, та затова и шапчиците, наметалата, роклите и перуките са изработени от най-качествени материали.
Необикновеното шоу беше организирано от Американската асоциация на собствениците на котки.Особен акцент бе поставен както на празничното настроение, така и на моделите за предстоящия сезон пролет-лято 2013.„Искахме да покажем на публиката различни расови котки, как те могат да изглеждат, когато са облечени в елегантни дрешки и колко забавна може да бъде играта с тях", обясни Джина Динардо от Асоциацията.


2012-10-04 | Hot&Cold |

Всички статии

banner1
banner1
Седмичен хороскоп

Посещения на сайта:

 Днес 133 Вчера 226
Общо 251438 за 2045 дни
Най-много 342 на 23.02.2017 (23:58)
За нас | Контакти
Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта ibeauty.bg без разрешение е забранено.