iBeauty.bg
banner1
Промоции

Няма добавени промоции още!
Още промоции
Анкета

Смятате ли, че сте постигнали всичко, за което сте мечтали?:

Да, осъществих мечтите си.

Категорично не. Все още съм далеч от най-желаните неща.

Донякъде. Човек никога не спира да мечтае и да търси нови възможности.


Пълнолунна промяна в CCS


Искате ли да приличате на своя любим филмов герой, поне за един ден? Мечтали ли сте да се оставите в ръцете на професионален гримьор и да видите как ще изглеждате след намесата му? Любопитни ли сте да разберете как се полага кино грим?

image


Сити Център София стартира „Пълнолунна промяна“ за всички, които искат да бъдат омагьосани от талантливите ръце на професионалните гримьори на Fiore Makeup Studio. Началото е на 27 октомври (събота) и ще продължи да 31.10 (сряда) включително, в часовете 11:00-14:00 и 15:00-19:00.
В централното фоайе на мола ще бъде разположено Хелоуин студио за грим, където петима талантливи специалисти ще изпълняват грим желания. Те с лекота ще ви превърнат в Смърфиета или пък в... Жулиета. Ще ви изрисуват със страшни кино рани или ще ви преобразят в така модерните напоследък зомбита.
И това не е всичко. За онези, които обичат да позират, фотографът на CCS ще направи специални снимки, които ще бъдат включени във фото конкурс. Конкурсът ще се проведе на Facebook страницата на Сити Центъра. Голямата награда е професионална фотосесия!На самия Хелоуин в CCS ви очакват изненади. От ресторант Fancy ще поднесат безплатно парче пица на всяко костюмирано дете, а от 17 до 19 часа в Standby ще има детска дискотека.


2012-10-13 | Hot&Cold |

Всички статии

banner1
banner1
Седмичен хороскоп

Посещения на сайта:

 Днес 187 Вчера 203
Общо 240022 за 1984 дни
Най-много 342 на 23.02.2017 (23:58)
За нас | Контакти
Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта ibeauty.bg без разрешение е забранено.