iBeauty.bg
banner1
Промоции

Няма добавени промоции още!
Още промоции
Анкета

Готови ли сте за лятото?:

Ох, и тази година ще се боря с влизането в банския...

А как иначе?! С нетърпение чакам да покажа перфектни форми на плажа.

Слънце, море, нови приключения... Прекрасен сезон, за който винаги съм готова!


Пълнолунна промяна в CCS


Искате ли да приличате на своя любим филмов герой, поне за един ден? Мечтали ли сте да се оставите в ръцете на професионален гримьор и да видите как ще изглеждате след намесата му? Любопитни ли сте да разберете как се полага кино грим?

image


Сити Център София стартира „Пълнолунна промяна“ за всички, които искат да бъдат омагьосани от талантливите ръце на професионалните гримьори на Fiore Makeup Studio. Началото е на 27 октомври (събота) и ще продължи да 31.10 (сряда) включително, в часовете 11:00-14:00 и 15:00-19:00.
В централното фоайе на мола ще бъде разположено Хелоуин студио за грим, където петима талантливи специалисти ще изпълняват грим желания. Те с лекота ще ви превърнат в Смърфиета или пък в... Жулиета. Ще ви изрисуват със страшни кино рани или ще ви преобразят в така модерните напоследък зомбита.
И това не е всичко. За онези, които обичат да позират, фотографът на CCS ще направи специални снимки, които ще бъдат включени във фото конкурс. Конкурсът ще се проведе на Facebook страницата на Сити Центъра. Голямата награда е професионална фотосесия!На самия Хелоуин в CCS ви очакват изненади. От ресторант Fancy ще поднесат безплатно парче пица на всяко костюмирано дете, а от 17 до 19 часа в Standby ще има детска дискотека.


2012-10-13 | Hot&Cold |

Всички статии

banner1
banner1
Седмичен хороскоп

Посещения на сайта:

 Днес 48 Вчера 65
Общо 319309 за 2349 дни
Най-много 449 на 17.11.2018 (23:53)
За нас | Контакти
Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта ibeauty.bg без разрешение е забранено.