iBeauty.bg
banner1
Промоции

Няма добавени промоции още!
Още промоции
Анкета

Готови ли сте за лятото?:

Ох, и тази година ще се боря с влизането в банския...

А как иначе?! С нетърпение чакам да покажа перфектни форми на плажа.

Слънце, море, нови приключения... Прекрасен сезон, за който винаги съм готова!


hot! Какво разкрива цветът на дамското бельо?


На базата на скорошно проучване сред 2900 жени италиански изследователи стигнаха до извода, че цветът на бельото може да разкрие доста неща за притежателката си. Нека проверим...

image


Любителките на класическите цветове - черно и бяло са уверени в себе си личности, които умеят докрай да отстояват принципите си, не се огъват в трудни ситуации и смело посрещат новите предизвикателства.
Черното бельо „говори” за еротични фантазии и желание за експерименти в леглото. Жената, харесваща черния цвят е провокативна, умее да изкушава и съблазнява представителите на силния пол. Въпреки привидната си недостъпност, тя е в състояние да разпали горещи страсти, а в доста от случаите и да опустоши сърцето на партньора си.Изисканост и неподправена чувственост лъха от жената, отдаваща предпочитанията си на бельото, решено в бяло. Държи както на добрата визия на мъжа, така и на неговата откровеност и чувството му за хумор. Внимателна е при избора си на партньор, но веднъж спечелил сърцето й, мъжът може да е сигурен в нейните чувства. Изобретателна и предизвикателна - сексът с нея в никакъв случай не може да се нарече скучен.
Червеният цвят не разкрива само повишената сексуалност на притежателката си. Въпреки че в леглото е истинска тигрица, страхотният секс не е от основно значение за дамата в червено бельо. Тя очаква сериозни отношения с партньора, не е любителка на мимолетните преживявания. А ако е влюбена ще направи и невъзможното, за да спечели сърцето на своя избраник. Мъже, внимавайте с такава жена – в състояние е да ви обсеби изцяло...Забавна и страстна, понякога доста претенциозна и капризна е жената, отдаваща предпочитанията си на бельо в лимоненожълто. Готова е да се отдаде изцяло на партньора си, но не очаквайте от нея вярност. Обикновено е в търсене на нови чувствени преживявания и с лекота може да смени мъжа до себе си, ако не отговаря на високите й изисквания.Красавиците в розово и лилаво бельо са изтънчени и деликатни, обичат романтиката, ухажването, ласките. Отдават се безрезервно, но партньорът им трябва да е внимателен, нежен и търпелив. Във връзката влагат много чувства, лесно раними са и ако бъдат засегнати по някакъв начин, те се затварят в свой вътрешен свят.
Бельо, решено в сини нюанси харесват творческите натури. Тези жени са много загадъчни, определено привличат мъжкото внимание, но им е необходим инициативен партньор с богато въображение, който да им достави истинско удоволствие от секса.
По-рядко предпочитано от жените е бельото в бежово-кафявата гама. Тези тонове „говорят” за наличие на някакви комплекси или просто вродена стеснителност. Мъжът трябва да се въоръжи с търпение и да прояви завидна доза толерантност, ако иска да спечели сърцето на жената-поклонничка на бежовото бельо.
Според изследователите любителките на бельото в зелени нюанси са студени и непристъпни и не отдават голямо значение на секса. Много рядко се влюбват, предпочитат приятелството и са склонни към делови, а не към интимни отношения с мъжете.


2012-10-03 | Hot&Cold |

Всички статии

banner1
banner1
Седмичен хороскоп

Посещения на сайта:

 Днес 45 Вчера 65
Общо 319306 за 2349 дни
Най-много 449 на 17.11.2018 (23:53)
За нас | Контакти
Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта ibeauty.bg без разрешение е забранено.