iBeauty.bg
banner1
Промоции

Няма добавени промоции още!
Още промоции
Анкета

Готови ли сте за лятото?:

Ох, и тази година ще се боря с влизането в банския...

А как иначе?! С нетърпение чакам да покажа перфектни форми на плажа.

Слънце, море, нови приключения... Прекрасен сезон, за който винаги съм готова!


SANS ATTENDRE - новият френскоезичен албум на поп дивата Селин Дион


Пет години след излизането на последния й френскоезичен албум, поп дивата Селин Дион се завръща с нов проект, озаглавен Sans Attendre. Един албум, изпълнен с много емоция, красиви текстове и завладяващи мелодии, който вече е на музикалния пазар от Вирджиния Рекърдс/Sony Music.

image


За записите на новия албум, Селин Дион кани и няколко приятели. Близкият до певицата писател и певец Jean-Pierre Ferland участва в две от песните в албума. Той записва Une chance qu’on s’a, популярната му ода за любовта в прекрасен дует със Селин и написва текста към прочувствената балада Je n’ai pas besoin d’amour. В албума участва и Luc Plamondon, автор на затрогващия дует с певицата - Que toi au monde.Още няколко именити артисти се присъединяват за дуетни записи със Селин в Sans Attendre: Джони Холидей в песента L’amour peut prendre froid и покойният Анри Салвадор във виртуалния дует Tant de temps.
За първи път Селин Дион работи с Grand Corps Malade, които създават текста на La mer et l’enfant и Maxime Le Forestier, който написва стиховете на Moi quand je pleure.
Jacques Veneruso, дългогодишен текстописец на певицата, е автор на текста към пилотния сингъл от албума Parler a mon pere. Песента беше номер едно в чарта на Канада в продължение на 11 седмици. Jacques Veneruso е и копродуцент на албума и автор на повечето аранжименти в него. Друг важен член от творческия екип е David Gategno, продуцирал и написал музиката на повечето от песните в Sans Attendre.Новият албум Sans Attendre съдържа редица красиви песни, които със сигурност ще зарадват феновете на Селин Дион по целия свят.
Sans Attendre излиза в стандартна и делукс версия, както и в дигитален формат.

Фотокредит: Вирджиния Рекърдс/Sony Music

2012-11-04 | Култура |

Всички статии

banner1
banner1
Седмичен хороскоп

Посещения на сайта:

 Днес 48 Вчера 65
Общо 319309 за 2349 дни
Най-много 449 на 17.11.2018 (23:53)
За нас | Контакти
Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта ibeauty.bg без разрешение е забранено.