iBeauty.bg
banner1
Промоции

Няма добавени промоции още!
Още промоции
Анкета

Смятате ли, че сте постигнали всичко, за което сте мечтали?:

Да, осъществих мечтите си.

Категорично не. Все още съм далеч от най-желаните неща.

Донякъде. Човек никога не спира да мечтае и да търси нови възможности.


SANS ATTENDRE - новият френскоезичен албум на поп дивата Селин Дион


Пет години след излизането на последния й френскоезичен албум, поп дивата Селин Дион се завръща с нов проект, озаглавен Sans Attendre. Един албум, изпълнен с много емоция, красиви текстове и завладяващи мелодии, който вече е на музикалния пазар от Вирджиния Рекърдс/Sony Music.

image


За записите на новия албум, Селин Дион кани и няколко приятели. Близкият до певицата писател и певец Jean-Pierre Ferland участва в две от песните в албума. Той записва Une chance qu’on s’a, популярната му ода за любовта в прекрасен дует със Селин и написва текста към прочувствената балада Je n’ai pas besoin d’amour. В албума участва и Luc Plamondon, автор на затрогващия дует с певицата - Que toi au monde.Още няколко именити артисти се присъединяват за дуетни записи със Селин в Sans Attendre: Джони Холидей в песента L’amour peut prendre froid и покойният Анри Салвадор във виртуалния дует Tant de temps.
За първи път Селин Дион работи с Grand Corps Malade, които създават текста на La mer et l’enfant и Maxime Le Forestier, който написва стиховете на Moi quand je pleure.
Jacques Veneruso, дългогодишен текстописец на певицата, е автор на текста към пилотния сингъл от албума Parler a mon pere. Песента беше номер едно в чарта на Канада в продължение на 11 седмици. Jacques Veneruso е и копродуцент на албума и автор на повечето аранжименти в него. Друг важен член от творческия екип е David Gategno, продуцирал и написал музиката на повечето от песните в Sans Attendre.Новият албум Sans Attendre съдържа редица красиви песни, които със сигурност ще зарадват феновете на Селин Дион по целия свят.
Sans Attendre излиза в стандартна и делукс версия, както и в дигитален формат.

Фотокредит: Вирджиния Рекърдс/Sony Music

2012-11-04 | Култура |

Всички статии

banner1
banner1
Седмичен хороскоп

Посещения на сайта:

 Днес 187 Вчера 203
Общо 240022 за 1984 дни
Най-много 342 на 23.02.2017 (23:58)
За нас | Контакти
Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта ibeauty.bg без разрешение е забранено.