iBeauty.bg
banner1
Промоции

Няма добавени промоции още!
Още промоции
Анкета

Какво ви подариха за 8-ми март?:

Както всяка година - цветя.

Парфюм, стилно бижу или козметика.

За съжаление - нищо.


DISNEY ON ICE!


Всички танцьори от зрелищния спектакъл НЕКА ПРАЗНУВАМЕ! са вече в България! Те ще превземат зала АРЕНА АРМЕЕЦ в дните от 9 до 11 ноември. От екипа обещават невероятно изживяване за нашата публика.


image


Повече от 50 класически и съвременни герои на Дисни, начело с Мики Маус ще превземат зала „Арена Армеец“ с шоуто НЕКА ПРАЗНУВАМЕ! в завладяваща компилация от любими празници и тържества от цял свят.
Всички танцьори и екипа на шоуто пристигнаха у нас от Загреб вчера следобед. Макар и изморени от полета и леко поуплашени от преживяната турболенция, всички бяха усмихнати и споделиха, че са ентусиазирани от първата си среща с българска публика.Даниел Палмери, който играе ролите на Пинокио и Баз Светлинна година в шоуто, каза няколко думи за спектакъла. „Аз играя Пинокио, който е любимият ми герой на Дисни. Участвам в този спектакъл вече 4 години. Иначе се пързалям от 6-годишен. Известно време се състезавах и исках да се съсредоточа върху това, но впоследствие реших да спра и не съжалявам за решението си.“
Даниел сподели, че шоуто пресъздава различни празници по света. „Спектакълът започва с не-празнуването на рожден ден с Алиса и Лудия Шапкар, после празнуваме Хелоуин с Джак Скелета и други култови злодеи на Дисни, а след това е ред на Свети Валентин с любимите Дисни принцеси. Във втората половина на шоуто представяме хавайския луау, приветстваме пролетта в Япония и китайската Нова година. Закриването е с посрещането на най-светлия празник - Коледа.“
Според Даниел най-интересната част в шоуто е активното участие на неговите зрители – децата. „Стремим се малките ни почитатели да участват максимално в НЕКА ПРАЗНУВАМЕ!. Караме ги да плашат лошите злодеи, да си говорят с нас и т.н. Целта ни е публиката да е част от спектакъла и да се забавлява с любимите си герои. В залата няма места с лоша видимост, няма значение къде седиш, важното е да си прекараш добре.“Очаквайте срещите си с Даниел и останалите звезди от уникалното шоу след броени дни в зала „Арена Армеец“, която за първи път ще се превърне в ледена пързалка. Предстои ви едно невероятно преживяване, което ще вдъхнови всяко семейство да празнува през цялата година. И със сигурност ще е по-добро и по-впечатляващо от истинско посещение в Дисниленд!


2012-11-03 | Култура |

Всички статии

banner1
banner1
Седмичен хороскоп

Посещения на сайта:

 Днес 133 Вчера 226
Общо 251438 за 2045 дни
Най-много 342 на 23.02.2017 (23:58)
За нас | Контакти
Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта ibeauty.bg без разрешение е забранено.