iBeauty.bg
banner1
Промоции

Няма добавени промоции още!
Още промоции
Анкета

Готови ли сте за лятото?:

Ох, и тази година ще се боря с влизането в банския...

А как иначе?! С нетърпение чакам да покажа перфектни форми на плажа.

Слънце, море, нови приключения... Прекрасен сезон, за който винаги съм готова!


DISNEY ON ICE!


Всички танцьори от зрелищния спектакъл НЕКА ПРАЗНУВАМЕ! са вече в България! Те ще превземат зала АРЕНА АРМЕЕЦ в дните от 9 до 11 ноември. От екипа обещават невероятно изживяване за нашата публика.


image


Повече от 50 класически и съвременни герои на Дисни, начело с Мики Маус ще превземат зала „Арена Армеец“ с шоуто НЕКА ПРАЗНУВАМЕ! в завладяваща компилация от любими празници и тържества от цял свят.
Всички танцьори и екипа на шоуто пристигнаха у нас от Загреб вчера следобед. Макар и изморени от полета и леко поуплашени от преживяната турболенция, всички бяха усмихнати и споделиха, че са ентусиазирани от първата си среща с българска публика.Даниел Палмери, който играе ролите на Пинокио и Баз Светлинна година в шоуто, каза няколко думи за спектакъла. „Аз играя Пинокио, който е любимият ми герой на Дисни. Участвам в този спектакъл вече 4 години. Иначе се пързалям от 6-годишен. Известно време се състезавах и исках да се съсредоточа върху това, но впоследствие реших да спра и не съжалявам за решението си.“
Даниел сподели, че шоуто пресъздава различни празници по света. „Спектакълът започва с не-празнуването на рожден ден с Алиса и Лудия Шапкар, после празнуваме Хелоуин с Джак Скелета и други култови злодеи на Дисни, а след това е ред на Свети Валентин с любимите Дисни принцеси. Във втората половина на шоуто представяме хавайския луау, приветстваме пролетта в Япония и китайската Нова година. Закриването е с посрещането на най-светлия празник - Коледа.“
Според Даниел най-интересната част в шоуто е активното участие на неговите зрители – децата. „Стремим се малките ни почитатели да участват максимално в НЕКА ПРАЗНУВАМЕ!. Караме ги да плашат лошите злодеи, да си говорят с нас и т.н. Целта ни е публиката да е част от спектакъла и да се забавлява с любимите си герои. В залата няма места с лоша видимост, няма значение къде седиш, важното е да си прекараш добре.“Очаквайте срещите си с Даниел и останалите звезди от уникалното шоу след броени дни в зала „Арена Армеец“, която за първи път ще се превърне в ледена пързалка. Предстои ви едно невероятно преживяване, което ще вдъхнови всяко семейство да празнува през цялата година. И със сигурност ще е по-добро и по-впечатляващо от истинско посещение в Дисниленд!


2012-11-03 | Култура |

Всички статии

banner1
banner1
Седмичен хороскоп

Посещения на сайта:

 Днес 68 Вчера 87
Общо 319087 за 2346 дни
Най-много 449 на 17.11.2018 (23:53)
За нас | Контакти
Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта ibeauty.bg без разрешение е забранено.