iBeauty.bg
banner1
Промоции

Няма добавени промоции още!
Още промоции
Анкета

Смятате ли, че сте постигнали всичко, за което сте мечтали?:

Да, осъществих мечтите си.

Категорично не. Все още съм далеч от най-желаните неща.

Донякъде. Човек никога не спира да мечтае и да търси нови възможности.


Дермални филъри: Поли-L-млечна киселина


Поли-L-млечната киселина е предназначена за възстановяне контура на лицето и компенсиране признаците на стареене като отпусната кожа, дълбоки бръчки и загуба на лицевия обем.

image


С напредване на възрастта кожата губи своята стегнатост и младежки вид в резултат на естественото стареене. Постепенно намалява и мастната тъкан, което води до загуба на лицевия обем. Загубата на обем може да направи лицето да изглежда тънко и тясно, с хлътнали бузи – понякога до такава степен, че да прибави доста години над реалната възраст.
Инжектирането на филър с поли-L-млечна киселина е процедура, която стимулира синтеза на естествен колаген в организма. Помага също и за възстановяване на загубения обем на лицето и възвръща младежкия вид. Резултатът е дълготраен (до 2 години) и напълно естествен.
С поли-L-млечна киселина може да се възстанови контура на лицето и да се елиминират линиите, бръчките и хлътналите бузи без да се прибягва до оперативен фейслифтинг. Ефектът от инжектирането на филър с поли-L-млечната киселина е постепенно постигане на естествен външен вид. Обикновено се препоръчват две или три процедури като резултатите са видими след около 4-6 седмици.
Sculptra®Aesthetic е инжекционен филър, който се състои от микрочастици на поли-L-млечната киселина. Тя е биосъвместим синтетичен полимер от семейството на хидроксилните киселини, който се разгражда в организма.
Основната съставка на Sculptra®, поли-L-млечната киселина, е била използвана в продължение на повече от 20 години в хирургичните продукти, включително при резорбиращите шевове. Тъй като поли-L-млечната киселина в Sculptra® е биологично инертна, няма риск от появата на алергични реакции.
Филърът ефективно се използва за борба с появата на бръчки и фини линии, както и с лицевата липоатрофия. Преди инжектирането локално се нанася анестетичен продукт, за да се намали дискомфорта. Самата процедура трае около тридесет минути. Резултатът е подобряване на лицевия обем, заличаване на бръчките, възвръщане еластичността на кожата и като цяло - по-младежки вид. Страничните реакции може да включват повишена чувствителност, подуване и зачервяване на инжектираните места, които изчезват в рамките на едно-две денонощия.


2012-11-03 | Естетична медицина |

Всички статии

banner1
banner1
Седмичен хороскоп

Посещения на сайта:

 Днес 129 Вчера 188
Общо 239761 за 1983 дни
Най-много 342 на 23.02.2017 (23:58)
За нас | Контакти
Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта ibeauty.bg без разрешение е забранено.