iBeauty.bg
banner1
Промоции

Няма добавени промоции още!
Още промоции
Анкета

Готови ли сте за лятото?:

Ох, и тази година ще се боря с влизането в банския...

А как иначе?! С нетърпение чакам да покажа перфектни форми на плажа.

Слънце, море, нови приключения... Прекрасен сезон, за който винаги съм готова!


Очила със сменяеми дръжки от KWIAT


Най-новата линия на KWIAT – KWIAT Comfort е предназначена за всички потребители, които търсят различното, новото и комфортното. Основните предимства са здравина, ергономичност и антиалергичност.

image


Очилата са с 20% по-леки от всички други подобни очила. Именно лекотата е първото нещо, което впечатлява хората, постоянно носещи очила. Изработени са по най-съвременните технологии от швейцарски материал с биосъвместима структура, което означава, че при допир с кожата няма да има реакция на организма (обрив, зачервяване и т.н.). Освен това са изключително еластични и удобни. Но има неща, които са истинска новост и се предлагат за пръв път на българския пазар в такава колекция. Дръжките на моделите К 046 с едно докосване могат да се свалят и да се монтират дръжки в друг цвят.
Иновативното предложение вече може да откриете в оптическите салони в страната. Сами си избирате цвят на рамката и може да комбинирате с различни цветове допълнителни дръжки. По този начин ще можете да притежавате почти всеки ден различни очила.


Диоптрична рамка KWIAT Comfort модел K 046 c47 с допълнителни дръжки

При промяна на цвета на дръжките очилата ви ще могат да се променят и да изглеждате различно. През деня можете да бъдете в изцяло строги черни очила, а вечерта да смените черните дръжки с червени, жълти, сини, лилави, розови или дори с фосфоресциращи и да изглеждате просто така както се чувствате. Ако желаете дори можете да отидете на парти с две различни дръжки на очилата. При правилен контрастен подбор на цветовете, това ще е проява на добър вкус и оригиналността ви няма да остане незабелязана от приятелите ви.


Диоптрична рамка KWIAT Comfort модел K 046 c211 с допълнителни дръжки


Диоптрична рамка KWIAT Comfort модел K 046 c215 с допълнителни дръжки


Диоптрична рамка KWIAT Comfort модел K 046 c213 с допълнителни дръжки

Фото: © KWIAT

2012-11-15 | Мода |

Всички статии

banner1
banner1
Седмичен хороскоп

Посещения на сайта:

 Днес 45 Вчера 65
Общо 319306 за 2349 дни
Най-много 449 на 17.11.2018 (23:53)
За нас | Контакти
Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта ibeauty.bg без разрешение е забранено.