iBeauty.bg
banner1
Промоции

Няма добавени промоции още!
Още промоции
Анкета

Готови ли сте за лятото?:

Ох, и тази година ще се боря с влизането в банския...

А как иначе?! С нетърпение чакам да покажа перфектни форми на плажа.

Слънце, море, нови приключения... Прекрасен сезон, за който винаги съм готова!


hot! Какво разкрива прическата?


Ако винаги събирате косите си във висока опашка според Ian Kerner, сексолог и автор на много книги, вие сте смела, сексуално разкрепостена и дори дръзка. Жените, които избират тази прическа са с високо самочувствие, уверени са в себе си и не се интересуват от мнението на околните.

image


Ian Kerner твърди, че ежедневната прическа издава предпочитанията, навиците, както и някои черти от характера на жената. Нека проверим какво разкрива прическата...
Стилна прическа
Ако и вкъщи изглеждате сякаш току-що излизате от фризьорски салон – със стилна и елегантна прическа, това показва, че държите на реда, последователна сте в действията си и не отстъпвате от своите принципи. Понякога сте педантична и това дразни хората от близкото ви обкръжение. В любовта и секса не харесвате спонтанността и непредсказуемостта, според вас всичко трябва да е по предварителен сценарий.
Разрошени коси
Харесвате естествената визия и не намирате нищо лошо в това да изглеждате и малко поразрошена. Напълно сте доволна от себе си и от външността си. Не ви притесняват малките недостатъци или несъвършенства във външния вид. Също така не се разстройвате от счупен нокът, петънце на дрехата или липсата на изряден маникюр. Харесвате изненадите в любовните отношения, не сте чужда и на експериментите в секса. Обичате динамиката и разнообразието, но не сменяте често партньорите си.
Обемна прическа или кок
Въпреки привидната си недостъпност и строгост, дълбоко в душата си сте романтичка. Обичате комплиментите (много повече от другите жени), ухажването, изисканите вечери на свещи. В секса сте нежна, харесвате ласките, милите думи, дългата любовна игра. Държите на партньора си и не сте склонна да се впускате в нови авантюри. Вие сте сдържана, умна и дипломатична, а с вроденото си очарование сте в състояние да омагьосате доста мъже.


2012-11-16 | Hot&Cold |

Всички статии

banner1
banner1
Седмичен хороскоп

Посещения на сайта:

 Днес 73 Вчера 87
Общо 319092 за 2346 дни
Най-много 449 на 17.11.2018 (23:53)
За нас | Контакти
Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта ibeauty.bg без разрешение е забранено.