iBeauty.bg
banner1
Промоции

Няма добавени промоции още!
Още промоции
Анкета

Какво ви подариха за 8-ми март?:

Както всяка година - цветя.

Парфюм, стилно бижу или козметика.

За съжаление - нищо.


hot! Какво разкрива прическата?


Ако винаги събирате косите си във висока опашка според Ian Kerner, сексолог и автор на много книги, вие сте смела, сексуално разкрепостена и дори дръзка. Жените, които избират тази прическа са с високо самочувствие, уверени са в себе си и не се интересуват от мнението на околните.

image


Ian Kerner твърди, че ежедневната прическа издава предпочитанията, навиците, както и някои черти от характера на жената. Нека проверим какво разкрива прическата...
Стилна прическа
Ако и вкъщи изглеждате сякаш току-що излизате от фризьорски салон – със стилна и елегантна прическа, това показва, че държите на реда, последователна сте в действията си и не отстъпвате от своите принципи. Понякога сте педантична и това дразни хората от близкото ви обкръжение. В любовта и секса не харесвате спонтанността и непредсказуемостта, според вас всичко трябва да е по предварителен сценарий.
Разрошени коси
Харесвате естествената визия и не намирате нищо лошо в това да изглеждате и малко поразрошена. Напълно сте доволна от себе си и от външността си. Не ви притесняват малките недостатъци или несъвършенства във външния вид. Също така не се разстройвате от счупен нокът, петънце на дрехата или липсата на изряден маникюр. Харесвате изненадите в любовните отношения, не сте чужда и на експериментите в секса. Обичате динамиката и разнообразието, но не сменяте често партньорите си.
Обемна прическа или кок
Въпреки привидната си недостъпност и строгост, дълбоко в душата си сте романтичка. Обичате комплиментите (много повече от другите жени), ухажването, изисканите вечери на свещи. В секса сте нежна, харесвате ласките, милите думи, дългата любовна игра. Държите на партньора си и не сте склонна да се впускате в нови авантюри. Вие сте сдържана, умна и дипломатична, а с вроденото си очарование сте в състояние да омагьосате доста мъже.


2012-11-16 | Hot&Cold |

Всички статии

banner1
banner1
Седмичен хороскоп

Посещения на сайта:

 Днес 133 Вчера 226
Общо 251438 за 2045 дни
Най-много 342 на 23.02.2017 (23:58)
За нас | Контакти
Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта ibeauty.bg без разрешение е забранено.