iBeauty.bg
banner1
Промоции

Няма добавени промоции още!
Още промоции
Анкета

Готови ли сте за лятото?:

Ох, и тази година ще се боря с влизането в банския...

А как иначе?! С нетърпение чакам да покажа перфектни форми на плажа.

Слънце, море, нови приключения... Прекрасен сезон, за който винаги съм готова!


Struggling Love на Стефан Брун


Struggling Love е деветият поред и най-сполучлив сатиричен трилър на Брун с главно действащо лице Бърт Кобат. Романът носи името на предполагаем, „апокрифен“ запис на Бийтълс и се чете на един дъх заради поразителната достоверност на повествованието, ведрия хумор и трескавото преследване, което стартира в Копенхаген, за да приключи там, където читателят най-малко очаква.

image


За книгата
Struggling Love, единственият запис на лента от времето на „Бийтълс“, за който се носят всякакви слухове, кара главните действащи лица в романа да се впуснат в задъхана игра на котка и мишка. Чрез трескавото преследване, което започва в Копенхаген, минава през Хелзинки и Лондон и отвежда читателя чак в консервативните южни американски щати и в което се преплитат любовни
страсти и жажда за разплата, авторът рисува и ярка картина на нравите в съответните общества, на традициите и влиянията, оформили ежедневието на местните жители. Деветият криминален роман на Брун за Бърт Кобат се чете на един дъх, а хумористичните елементи разведряват иначе напрегнатата надпревара с времето, като достоверността на повествованието увлича читателя от самото начало на разследването.

За автора
Стефан Брун е популярен скандинавски журналист и писател, роден през 1955 г., считан за един от асовете на криминалния жанр сред представителите на своето поколение. От 1980 г. работи за най-разпространения финландско-шведски вестник „Хювудстадсбладет“ и се наслаждава на репутацията си на дързък и язвителен репортер.

Издателство КОЛИБРИ


2012-11-17 | Култура |

Всички статии

banner1
banner1
Седмичен хороскоп

Посещения на сайта:

 Днес 66 Вчера 87
Общо 319085 за 2346 дни
Най-много 449 на 17.11.2018 (23:53)
За нас | Контакти
Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта ibeauty.bg без разрешение е забранено.