iBeauty.bg
banner1
Промоции

Няма добавени промоции още!
Още промоции
Анкета

Готови ли сте за лятото?:

Ох, и тази година ще се боря с влизането в банския...

А как иначе?! С нетърпение чакам да покажа перфектни форми на плажа.

Слънце, море, нови приключения... Прекрасен сезон, за който винаги съм готова!


В епохата на неврокозметиката


Серумите на световноизвестната френска марка CARITA са отново в светлините на прожекторите. Със своите невероятни текстури и иновативни формули, те са ”ядрото” в anti-age грижата за кожата и един от символите на марката.

image


Днес CARITA се обръща към своите изконни продукти и създава 3 нови серума, използвайки ултрамодерна технология за максимален ефект, специално разработени, за да удовлетворят всяка конкретна нужда.
Вдъхновени от най-новите постижения в неврокозметиката, специалистите от CARITA разработиха революционна CINETIC технология, която реактивира енергийните потоци в кожата, отговорни за клетъчната комуникация.
Трите нови серума на CARITA - Serum Lisse Supreme [PRO3R], Serum Jeunesse Originelle и Le Serum Parfait 3 Ors действат в дълбочина за тройна ефективност: сияйна кожа с изравнен тен и без бръчки.
Неврокозметиката
Една все още малко позната област в науката, но със съществено значение в грижата за кожата…
Тази наука се основава на задълбочено проучване на взаимоотношенията между кожата и нервната система. Кожата е орган с много висока инервация и много вътреклетъчни връзки. Изучавана в продължение на години, връзката между кожата и нервната система е ключова област на изследване. Последните проучвания разкриват наличието на тясна връзка между тези два елемента. Доказано е, че съществуват силни връзки между нервните клетки и клетките на кожата, следователно непрекъснато протича обмен на информация между тях. Тази информация се пренася от малки молекули, наречени невромедиатори, синтезирани от нервните окончания, които изпращат съобщения към неврорецепторите, които след това декодират, т.е. превеждат посланието идващо от клетката. Смята се че нервната система и нейните невротрансмитери са отговорни за 30 до 40% от плътността на кожата!

Голямото откритие
Най-новите проучвания доказват, че синтезът на невромедиатори се повишава с напредване на възрастта за сметка на понижаване възприемчивостта на неврорецепторите. Съответно нарушава се балансът между медиаторите и рецепторите в резултат на нарушената комуникация и десинхронизация на междуклетъчните съобщения. А това води до появата на признаците на остаряване на кожата.
Иновацията на CARITA: Cinetic технологията в трите нови серума повишава възприемчивостта на неврорецепторите и по този начин възстановява кожните енергийни потоци и оптимизира клетъчната комуникация.

Serum Lisse Supreme [PRO3R] е серум против трите типа бръчки, за равен и сияен тен. Намалява появата на нови и коригира съществуващите бръчки. Съдържа екстракт от перуанска мака (растение, виреещо в екстремни условия) със силен ревитализиращ и противостареещ ефект. Корените на перуанската мака, използвани в този серум, осигуряват енергия и жизненост на кожата, за да запази своята младост. Неговото енергизиращо действие върху кожата, доказано чрез ин витро тестове, подсилва съществено броя на фибробластите. Това води до значително намаляване на бръчките и до изравняване на тена.
Серумът е с ултралека, разтапяща се текстура, която се абсорбира мигновено. Оставя кадифен завършек с лек „стягащ” ефект. Едно истинско удоволствие при нанасяне. Цена: 30 ml – 154 лв.Serum Jeunesse Originelle е стягащ серум с лифтинг действие, който се бори със загубата на еластичност, стяга и изглажда кожата. Във формулата му са включени:
1. Stretchactiv Complex – действа върху естествените механизми за стягане на кожата, подсилвайки синтеза на колаген и GAGs( глюкозаминогликани), както и най-важното – стимулира естествените контрактилни свойства на фибробластите, които намаляват с напредването на възрастта. Фибробластите образуват своеобразна поддържаща мрежа от „опънатите” колагенови фибри.
2. Vegetalift - в основата на този комплекс са протеини, получени от семена на пшеница. Той образува изглаждащ и лифтинг филм върху повърхността на кожата и осигурява незабавен и дълготраен стягащ ефект.
Серумът е с лека и свежа текстура, която комбинира удоволствие при нанасяне и невероятна ефективност. Попива мигновено. Само няколко капки са достатъчни, за да разкрасят кожата, оставяйки усещане за мекота и безупречен тен. Цена: 30 ml – 218 лв.Le Serum Parfait 3 Ors е серум с три вида злато за глобална грижа срещу всички признаци на стареене. Ребалансира зрялата кожа и има глобално действие спрямо всички белези на остаряване. Комплексът от три вида злато е скъпоценна комбинация от минерално, растително и биологично злато, която възстановява младежкото сияние на кожата и я защитава от фотостареенето.
Дериват на витамин C изсветлява тъмните петна и предотвратява появата на нови. Тенът e изравнен, безупречен и сияен. Vegitalift – в основата на този комплекс са протеини, получени от семена на пшеница. Комплексът образува изглаждащ и лифтинг филм върху повърхността на кожата и придава незабавен и дълготраен стягащ ефект. Богато на есенциални мастни киселини, Echium Oil е масло с многостранно действие – не само подхранва кожата, но я възстановява, стяга и успокоява. Това изключително масло възстановява стегнатостта на кожата и намалява бръчките като стимулира синтеза на колаген и еластин. Също така успокоява кожата, подсилвайки нейните естествени защитни механизми чрез натрупване на естествен защитен пептид, който предотвратява развитието на нежелани микроорганизми по кожата. Хидратиращият микропач е изграден от частици с високо молекулно тегло и образува мрежа на повърхността на кожата, съдържаща хидратиращи молекули. Те се освобождават бавно и постепенно в кожата, осигурявайки оптимално ниво на влага и продължителна хидратация. Текстурата е лека, мигновено се абсорбира и оставя кожата кадифено мека и чувствена.
Серумът постепенно изглажда бръчките, възстановява плътността на кожата, оформя контура на лицето и има незабавен и дълготраен лифтинг ефект. Цена: 30 ml – 498 лв.
2012-11-17 | Красота | Редактор: Поли Манолова

Всички статии

banner1
banner1
Седмичен хороскоп

Посещения на сайта:

 Днес 44 Вчера 65
Общо 319305 за 2349 дни
Най-много 449 на 17.11.2018 (23:53)
За нас | Контакти
Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта ibeauty.bg без разрешение е забранено.