iBeauty.bg
banner1
Промоции

Няма добавени промоции още!
Още промоции
Анкета

Готови ли сте за лятото?:

Ох, и тази година ще се боря с влизането в банския...

А как иначе?! С нетърпение чакам да покажа перфектни форми на плажа.

Слънце, море, нови приключения... Прекрасен сезон, за който винаги съм готова!


Ароматът James Bond 007 се облича в злато за Коледа


Изисканата мъжественост и неподражаем маниер, свързани с иконата Джеймс Бонд празнуват своите 50 години. Събирателен образ на всичко дръзко и смело, Бонд владее въображението на мъжете и сърцата на жените по целия свят още от първия филм от поредицата. За да отпразнува половин век на чар и дързост, същността на Бонд е уловена в аромат за мъже: James Bond 007.

image


Чисто, неустоимо и неподправено: ЗЛАТНО
Златото винаги е било свързано с легендарния британски шпионин. То е най-чистото изражение на силата и лукса. Всъщност качествата на златото: атрактивност, трайност и изчистени линии го правят не само идеално за партньор на Джеймс Бонд, но и за неговия аромат.
Лимитираното златно издание на аромата James Bond 007 ще бъде най-подходящият подарък за мъжете, които виждат в себе си Бонд. Изданието ще заеме своето място сред вечните предмети на изкуството, нареждайки се сред задължителните аксесоари на всеки Бонд фен...

Ароматът
James Bond 007 е първият аромат за мъжа Бонд: уникална комбинация от традиционна автентичност и безпогрешни британски съставки оформят класически аромат с модерен имидж – задължителен аксесоар за съвременния мъж.
Когато през 1960 първият Бонд филм разкрива пред света легендарния идол за мъжете, в света на мъжката парфюмерия се появява неофициалният герой, който после се превръща в символ сред ароматите за мъже – ароматично-папратовото семейство.
Ароматът символизира мъжката сила, която просперира във времето и продължава да се развива в 21 век. Само ароматично-папратовата категория може да пресъздаде уникалната комбинация от мъжественост и изтънченост на Бонд. Папратовата основа е комбинирана с лавандула и кумарин, за да претвори спокойната и елегантна ароматична мъжественост на аромата James Bond 007.
Изтънчените отличителни черти на Бонд са пресъздадени чрез ветивер, който изразява безупречната мъжественост и сила, съчетана с чувственост. Зелена ябълка, типично британска съставка, известна със своя свеж вкус, придава лекота на аромата. Санталовото дърво обгръща целия аромат, като оставя силно и трайно усещане за мъжественост.

Флакон и опаковка
В допълнение към оригиналния флакон с неговото изтънчено тъмносиньо и сребърна въртяща се капачка, ексклузивното златно издание сякаш пресъздава култови елементи от света на Бонд. Елегантният стъклен флакон с неговата решетъчна декорация отразява дизайна на лъскавите Бонд автомобили; въртящата се черна капачка напомня на незаменимите „гаджети“ на Бонд, а логото 007 дискретно е щамповано на флакона.Лимитираното златно издание на James Bond 007 ще намерите от средата на м. ноември ексклузивно в магазините на Beauty Zone и Douglas. Цена: 50 ml – 63 лв., 75 ml – 82 лв.


2012-11-17 | Красота |

Всички статии

banner1
banner1
Седмичен хороскоп

Посещения на сайта:

 Днес 72 Вчера 87
Общо 319091 за 2346 дни
Най-много 449 на 17.11.2018 (23:53)
За нас | Контакти
Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта ibeauty.bg без разрешение е забранено.