iBeauty.bg
banner1
Промоции

Няма добавени промоции още!
Още промоции
Анкета

Готови ли сте за лятото?:

Ох, и тази година ще се боря с влизането в банския...

А как иначе?! С нетърпение чакам да покажа перфектни форми на плажа.

Слънце, море, нови приключения... Прекрасен сезон, за който винаги съм готова!


hot! Секс на първа среща?...


Дали жената, съгласила се на секс още в първата вечер на запознанството си с представител на силния пол е невероятно разкрепостена, много наивна, поддала се е на чара му или просто търси финансова изгода?...

image


Сексът, както и много други сфери от нашия живот често е предмет на обсъждане от обществото. И ако преди години сексът преди брака беше смятан за табу, то модерните жителки на мегаполисите от 21 век живеят по правилото – секс след третата среща. Не е ясно от кого е въведено това правило. Но и мъжете, и жените са на мнение, че това е напълно нормално в условията на днешния динамичен и забързан живот.
Решихме да проверим какво мислят представителите и на двата пола за секса на първа среща.

Какво мислят жените?
Магдалена, 29-годишна: „За мен страстта е порив, който не се вмества в рамките на „приличното поведение”, ако искам да си легна с харесван от мен мъж, няма значение какво ще си помисли за мен. Смятам, че мъжете са способни да открият положителните качества в една жена без значение дали са правили секс още в първата вечер на запознанството или по-нататък.”
Ана, 38-годишна: „Много държа на личната си свобода. Ако почувствам, че нещо ме тегли към мъжа, не се притеснявам да стигнем до интимности още на първата среща. Не съм вманиачена по сериозните връзки – добре е ако се получи, но и нищо да не излезе, за мен това не е проблем. Важното е, че сме изкарали приятно.”
Камелия, 24-годишна: „Мисля, че е прибързано и не води до сериозна връзка. Особено често се случва по заведенията, защото много мъже са там само с една цел – да продължат вечерта с някое момиче, за да си прекарат добре. Аз лично не го толерирам, макар че никой не знае кога и дали ще му се случи. Но ако привличането е твърде силно, понякога е важно да не се изпусне момента.”
Румяна, 26-годишна: „Намирам го за нещо напълно нормално. Когато мъжът срещу мен е готин, забавен, чаровен, добронамерен – защо не. Дори и да е само за една вечер, ако преживяването е страхотно, си струва.”
Вероника, 31-годишна: „Нещо, което е страхотно да изпита всеки човек. Не трябва да се притесняваме и да си правим планове винаги. Понякога така започват красивите отношения между мъже и жени.”

Какво мислят мъжете?
Димитър, 27-годишен: „Харесвам страстните жени, които не се притесняват да покажат желанията си. Не ми е приятно обаче след секс жената да ми каже: „Аз не съм такава, това ми се случва за първи път”. Ако тя ми харесва, сексът на първата среща няма никакво значение – дори е по-вероятно да се опитам да задълбоча връзката.”
Петър, 34-годишен: „Когато умна и привлекателна жена без излишни приказки преминава направо към секса, някак си усещам, че е тръгнала на лов за мъже. Това не ми е приятно и обикновено губя интерес.”
Александър, 32-годишен: „Мисля, че е прекрасно. Ако жената ми допадне, хареса ми и отговори на моите очаквания – няма проблем. Но не бива да се забравя, че все пак сме мъже и можем да правим секс и без чувства, просто за спорта.”
Красимир, 38-годишен: „Според мен жената, съгласила се да прави почти веднага секс, търси някаква финансова изгода. За съжаление живеем в такова време, че се налага всичко да подлагаме на съмнение.”
Мартин, 30-годишен: „Нямам нищо против, стига да се забавляваме и да си доставим удоволствие. Освен това харесвам жените, които поемат инициативата в свои ръце и не се притесняват да разкрият желанията си. А и никога не се знае – възможно е точно така да открия жената, на която да дам любовта си.”

Повечето мъже са наясно, че ако привлекателна и самоуверена жена лесно се съгласи на секс при първата среща, това говори само за едно – тя не търси и не очаква сериозна връзка. А според специалистите, тя не гледа на мъжа като на кандидат за сериозни отношения, защото:
- Наясно е, че той не е главен герой в нейния роман, но просто го желае в леглото си.
- По принцип не иска нищо сериозно, защото все още не е готова или е преживяла някаква душевна травма.
- В търсене е на нови предизвикателства в живота.
- Преследва материални интереси.
- Иска да отмъсти на друг мъж.

Колкото по-уверена е в себе си жената и е здраво стъпила на земята, толкова по-често тя прави типичния мъжки избор: преди всичко секс, никакви сантименталности. По принцип чувствата са много деликатна и крехка материя и пламването на любов след страстен секс още в първата вечер на запознанството е по-скоро изключение, отколкото правило. А мъжете просто трябва да са готови за това, че правилата на играта непрекъснато се променят.2012-11-10 | Hot&Cold | Редактор: Ана-Мария Димитрова

Всички статии

banner1
banner1
Седмичен хороскоп

Посещения на сайта:

 Днес 72 Вчера 87
Общо 319091 за 2346 дни
Най-много 449 на 17.11.2018 (23:53)
За нас | Контакти
Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта ibeauty.bg без разрешение е забранено.