iBeauty.bg
banner1
Промоции

Няма добавени промоции още!
Още промоции
Анкета

Готови ли сте за лятото?:

Ох, и тази година ще се боря с влизането в банския...

А как иначе?! С нетърпение чакам да покажа перфектни форми на плажа.

Слънце, море, нови приключения... Прекрасен сезон, за който винаги съм готова!


Десетте най-актуални плитки за сезона


Красивата и впечатляваща прическа е гаранция за добре поддържана визия. Но не е задължително нейната направа да отнема много време или специално посещение във фризьорския салон. Хвърлете бърз поглед на хитовите плитки за сезона и си изберете най-подходящите за вашето лице и коса.

image


1. В две посоки
Любителките на нетрадиционното и различното могат да заложат на асиметрични плитки. Разделете косата на страничен път. Сплетете всяка от двете половини на косата на рибена кост, като едната посока бъде различна от другата.
2. Кок
За изисканите дами, които държат да носят косата си в изряден кок на работното място ние препоръчваме тази фризура. Хванете косата си както обикновено на кок и сплетете цялта дъжина на традиционна плитка. Усучете я около ластика и захванете края й с шнола към основата на косата.
3. Диадема
Романтична и женствена, плитката, служеща за естествена диадема подхожда на всеки тип коса. Разделете косата си на две части. Нека предната част да образува корона, като я вплитате по продължение на овала на лицето.4. Френска плитка
Тази фризура е много нежна и изключително изискана. Вържете косата на висока конска опашка. Пригладете косата в основата на скалпа до блясък и сплетете дължината й. За по-голям ефект сложете атрактивен аксесоар, като диадема или впечатляваща шнола.
5. Къса коса
Можете спокойно да сплетете косата си, дори ако дължината й е къса до средно дълга. Започнете да сплитате цялата коса от слепоочието и продължавайте по посока на часовниковата стрелка. Ако имате бреон, помогнете си, като го закрепите с шноли.
6. Водопад
Плитката-водопад ще бъде актуална и през този сезон. Препоръчва се при коса с кичури, за да се открои още по-силно нейната оригиналност. При нея изпадат свободно кичурите, които захващат плитката. Разрошете внимателно за по-лежерен стил.
7. Странично
Ако искате да изглеждата така, сякаш току-що сте слезли от модния подиум, пробвайте страничната висока плитка. Вдигнете косата на стегната странична опашка, като се стараете всички косми да са прецизно загладени. След това сплетете.8. Частично
Ако не искате цялата коса да бъде сплетена, тогава заложете на две бохо плитки. Непретенциозно спускащи се по дължината на косата те ще придадат деликатен чар на прическата, без да бъдат излишно натрапчиви.
9. Рибена опашка
Прическата е безспорно подходяща за специални поводи. На парти или събирания с приятели ще изпъкнете сред останалите с тази иновативна плитка. Започнете да сплитате от основата на косата докато не стигнете до краищата.
10. Две плитки
Ако имате дълга коса, разделете пътя в средата и сплетете двете половини на косата си в симетрични части. Разрошете леко и много внимателно с малък гребен за по-бунтарско излъчване.2012-11-09 | Красота | Редактор: Илона Исаева

Всички статии

banner1
banner1
Седмичен хороскоп

Посещения на сайта:

 Днес 40 Вчера 65
Общо 319301 за 2349 дни
Най-много 449 на 17.11.2018 (23:53)
За нас | Контакти
Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта ibeauty.bg без разрешение е забранено.