iBeauty.bg
banner1
Промоции

Няма добавени промоции още!
Още промоции
Анкета

Готови ли сте за лятото?:

Ох, и тази година ще се боря с влизането в банския...

А как иначе?! С нетърпение чакам да покажа перфектни форми на плажа.

Слънце, море, нови приключения... Прекрасен сезон, за който винаги съм готова!


„Плейбой” си спомня Мерилин


Петдесет години след смъртта на най-известната блондинка в света, списание „Плейбой” публикува специално издание с рядко виждани досега фотографии на Мерилин Монро. Колекцията се състои от снимки на актрисата направени в началото на кариерата й, но също така и от няколко дни преди смъртта й.

image


Една невероятна колекция от голи фотоси на холивудската икона Мерилин Монро бе публикувана в „Плейбой” по повод 50-годишнината от смъртта й. Редакторите на списанието внимателно са разгледали богатия архив със снимки, за да намерят редките и любопитни кадри на актрисата.
„Истинският фокус е върху колекцията от фотографии и начина, по който е била създадена. Това са снимки, които са взети от различни моменти от кариерата на звездата", обясни Джими Йелинек, главен редактор на „Плейбой”.
Йелинек заяви, че това е първият път, когато се показва цялата колекция от снимки на Мерилин, заснети от началото на кариерата й до преди самата й смърт и тя представлява интересен разказ за развитието на личността й.Връзката между списанието и платинената красавица е много специална, тъй като Мерилин е звездата, която краси първата корица на „Плейбой”. Някои от снимките от колекцията са създадени спонтанно – на снимачната площадка, в леглото й, или край басейна, често без осветление. А последният фотос е заснет само два дни преди смъртта на легендарната актриса.
На тези фотографии ясно се виждат двете лица на тази забележителна жена – изкусителката Мерилин Монро и ранимата девойка Норма Джийн. Хю Хефнър отбелязва, че тя е една от малкото жени, която се контролира само когато е гола. „Това, което за другите беше несигурност, за нея беше момент на господство".Изданието излезе на пазара на 20-ти ноември.


2012-12-01 | Звезди |

Всички статии

banner1
banner1
Седмичен хороскоп

Посещения на сайта:

 Днес 39 Вчера 65
Общо 319300 за 2349 дни
Най-много 449 на 17.11.2018 (23:53)
За нас | Контакти
Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта ibeauty.bg без разрешение е забранено.