iBeauty.bg
banner1
Промоции

Няма добавени промоции още!
Още промоции
Анкета

Готови ли сте за лятото?:

Ох, и тази година ще се боря с влизането в банския...

А как иначе?! С нетърпение чакам да покажа перфектни форми на плажа.

Слънце, море, нови приключения... Прекрасен сезон, за който винаги съм готова!


VERSACE възхвалява готик стила


Мотиви с кръстове, тъмни камъни, кожени ленти и метални елементи са само част от детайлите, които украсяват есенно-зимната колекция на модна империя VERSACE. Този сезон моделите са посветени на възхвалата на готик стила, успоредно с неизменното подчертаване на женската фигура тип „пясъчен часовник“.

image


Марката, която не се интересува от цвета и нежността и има като запазен знак Горгона Медуза, вече има абсолютно ясна визия за това как би трябвало да изглеждат дамите тази есен и зима. Манекените на Донатела Версаче - тези така самоуверени красавици, възхваляват готик стила. Драматичен грим, мотиви с кръстове, кадифе и коприна, тъмни камъни на корсетите и кожени рокли са детайлите, с които впечатлява колекцията.
Моделите остават верни на любимия женски силует - тип „пясъчен часовник”, който прекрасно пасва на нежния пол.На Донатела дълго време й беше трудно да постави своя собствен печат върху империята VERSACE, наследена след смъртта на брат й Джани. На огромните очаквания към нея тя своевременно отговори, че не би посмяла да промени каквото и да било, защото би се чувствала сякаш осквернява светиня.
Успоредно с това, през последните години колекциите на VERSACE успяха да привлекат всеобщото внимание и отново да се изкачат на почетното място на модния подиум.
Заедно с развитието на съществуващи вече линии Донатела разкри нови – от накити до модели на достъпни цени и по този начин зае голяма пазарна ниша. Известните отново признаха качеството на VERSACE и затова моделите на марката често могат да бъдат видяни както на червения килим, така и на най-различни светски събития.


2012-12-02 | Мода |

Всички статии

banner1
banner1
Седмичен хороскоп

Посещения на сайта:

 Днес 39 Вчера 65
Общо 319300 за 2349 дни
Най-много 449 на 17.11.2018 (23:53)
За нас | Контакти
Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта ibeauty.bg без разрешение е забранено.