iBeauty.bg
banner1
Промоции

Няма добавени промоции още!
Още промоции
Анкета

Готови ли сте за лятото?:

Ох, и тази година ще се боря с влизането в банския...

А как иначе?! С нетърпение чакам да покажа перфектни форми на плажа.

Слънце, море, нови приключения... Прекрасен сезон, за който винаги съм готова!


Малката черна рокля в лице и... в гръб


Най-доброто доказателство, че предизвикателното не трябва непременно да е вулгарно, и че изразът „малка черна рокля“ приема съвсем различно значение върху тялото на модния експерт, показа Наоми Уотс, събирайки симпатиите на модните специалисти на червения килим.

image


Името на британската акриса Наоми Уотс отдавна се е превърнало в синоним на пример за добър стил на и извън червения килим, а с последната си изява постави точка на всяко съмнение, че именно тя е една от звездите, които диктуват модните тенденции.
За предпремиерата на последния си филм The Impossible, Наоми Уотс се появи на червения килим в Лондон с изненадваща черна рокля.
Че вечната малка черна рокля може да бъде и по-къса от общоприетото, красавицата демонстрира по свой начин – Наоми представи тоалета, обединяващ романтичното, строгото и предизвикателното в кройката си.
Красавицата успешно презентира пред очите на светските хроникьори и модните специалисти лицето, и което е не по малко важно – гърбът на тоалета.Широките ръкави тип прилеп и лежерно падащата коприна на роклята откъм лицевата част по нищо не намекваха за гледката, която се открива отзад. В момента, в който хубавата актриса се обърна, роклята откри нежен и прекрасен гръб. Отворената част (деколтето) започваше от врата, обхващаше частта надолу и се спускаше дълбоко до кръста на актрисата.
Модните специалисти са единодушни в оценката си, че подобен тип рокля не е за всеки, но Наоми във всички случаи е добър пример за това, какво означава да бъдеш и сексапилна и предизвикателна с мярка.


2012-12-03 | Звезди |

Всички статии

banner1
banner1
Седмичен хороскоп

Посещения на сайта:

 Днес 40 Вчера 65
Общо 319301 за 2349 дни
Най-много 449 на 17.11.2018 (23:53)
За нас | Контакти
Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта ibeauty.bg без разрешение е забранено.