iBeauty.bg
banner1
Промоции

Няма добавени промоции още!
Още промоции
Анкета

Готови ли сте за лятото?:

Ох, и тази година ще се боря с влизането в банския...

А как иначе?! С нетърпение чакам да покажа перфектни форми на плажа.

Слънце, море, нови приключения... Прекрасен сезон, за който винаги съм готова!


„Да готвим у дома с Джулия и Жак“


Присъединете се към най-известния и обичан кулинарен дует Джулия Чайлд и Жак Пепен. Книгата „Да готвим у дома с Джулия и Жак“ следва структурата на знаменитото телевизионно шоу, отличено с награда „Еми“.
Докато ви запознават с традиционната френска кухня, адаптирана към домашни условия, двамата класици непрестанно напомнят, че що се отнася до готвенето, няма нищо задължително и неотменно.


image


„Да готвим у дома с Джулия и Жак“ представя основни кулинарни техники, съдържа множество тематично обединени рецепти и безценни съвети. Но онова, което ще я превърне в любимата ви кулинарна книга, е напомнянето, че ние сме това, което ядем или пък което готвим – както Жак Пепен перифразира прочутата мисъл. „Ние не се интересуваме от съставки, интересуваме се от вкуса“, приг лася му Джулия Чайлд. Както може би сте забелязали от телевизионните серии, двамата често спорят и имат различни предпочитания, но за едно са единодушни – към готвенето трябва да се пристъпва с душа, то трябва да носи удоволствие, да радва и да поддържа близостта. Иначе казано, радостта е най-важната съставка. Осигурите ли я, можете спокойно да се облегнете на класиците. Те транжират и най-сложната рецепта на ясни, прости и лесни за следване стъпки. Всяко от предложенията многократно е проверено, изпитано и подобрено в домашни условия. Сесиите са осъществени в кухнята на Джулия Чайлд, която днес може да се види в музея „Смитсониън“, съхраняващ американското културно наследство.

Издателство КОЛИБРИ


2012-12-04 | Култура |

Всички статии

banner1
banner1
Седмичен хороскоп

Посещения на сайта:

 Днес 67 Вчера 87
Общо 319086 за 2346 дни
Най-много 449 на 17.11.2018 (23:53)
За нас | Контакти
Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта ibeauty.bg без разрешение е забранено.