iBeauty.bg
banner1
Промоции

Няма добавени промоции още!
Още промоции
Анкета

Готови ли сте за лятото?:

Ох, и тази година ще се боря с влизането в банския...

А как иначе?! С нетърпение чакам да покажа перфектни форми на плажа.

Слънце, море, нови приключения... Прекрасен сезон, за който винаги съм готова!


ANGEL Precious Star празнува 20 години на емоции и страст


Нова звезда изгрява в съзвездието на легендарния парфюм ANGEL на Thierry Mugler по случай 20-годишнината от създаването му – ANGEL Precious Star, юбилейно издание.

image


1992: раждането на първия гурме парфюм, ANGEL, митичен и вечен

Роден от въображението на Thierry Mugler, ANGEL предлага приказно пътуване в света на дизайнера, изпълнено със спомени за панаири и захарен памук, смесени с видения на бляскави героини и безкрайни пространства.
Далеч от тенденциите на традиционната парфюмерия, първият аромат на Thierry Mugler очарова и разпалва страстите. Иновативно и удивително ухание - свежа небесна фасета с ухание на бергамот, примесено със сладкото и вкусно ухание на мед, карамел, сладкиши и ванилия, и неговата нежна, омайна следа, подчертана от пачули, ANGEL създава уникална емоционална връзка с жената, която го носи.
Легендарна икона в парфюмерията, ANGEL продължава да грее сред най-изтънчените и специални аромати. Всяка година за последните 20, ANGEL обогатява своето съзвездие с лимитирани издания: ефектни, вълнуващи, трогателни, атрактивни, поразяващи, омайващи, очароващи... но винаги бляскави и завладяващи!

2012: ANGEL Precious Star празнува 20 години на емоции и страст
Тази празнична звезда озарява разрастващата се галактика на Thierry Mugler; неустоимите фасети на иконичния флакон са скулптурирани и подчертани от „сребърен дъжд“.



Колекционерската звезда носи медальон, подпечатан с логото на Thierry Mugler по случай 20-годишнината и е с възможност за пълнене. Кутията на звездата е придружена с послание от нейния създател, Thierry Mugler. Няколко думи на благодарност, отправени към феновете на ANGEL, както и към хората спомогнали за превръщането на този необикновен парфюм в уникален успех.
„По случай 20-годишнината на Angel, позволете ми да ви благодаря за вашата страст и любов към ANGEL, който стана емблематичен аромат.”
Thierry Mugler

Цена: ANGEL Precious Star, EDP 25 ml, Refillable – 143 лв.


2012-12-04 | Красота |

Всички статии

banner1
banner1
Седмичен хороскоп

Посещения на сайта:

 Днес 67 Вчера 87
Общо 319086 за 2346 дни
Най-много 449 на 17.11.2018 (23:53)
За нас | Контакти
Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта ibeauty.bg без разрешение е забранено.