iBeauty.bg
banner1
Промоции

Няма добавени промоции още!
Още промоции
Анкета

Готови ли сте за лятото?:

Ох, и тази година ще се боря с влизането в банския...

А как иначе?! С нетърпение чакам да покажа перфектни форми на плажа.

Слънце, море, нови приключения... Прекрасен сезон, за който винаги съм готова!


MATRICIANЕ - единствената anti-age гама в света с MATRICIUM®


BIODERMA откри как да вложи силата на природата в създаването на революционното медицинско решение за регенериране на кожата - MATRICIUM®. Благодарение на 63-те естествено налични в кожата елемента MATRICIUM® създава микросреда, в която клетките отново започват да функционират, оксидативният стрес е регулиран и процесът на обновяване на кожната тъкан е активиран.

image


Нова ера в грижaта за вашата кожа
Днес, серията MATRICIANЕ, съдържаща световния патент MATRICIUM®, предлага цялостна програма за всички признаци на стареене на кожата и я защитава от въздействието на околната среда и ежедневните предизвикателства. Най-важното общо качество на продуктите от тази линия е, че набавят на кожата основни биологични хранителни вещества и така стимулират клетъчното регенериране.
Продуктите MATRICIANЕ се характеризират с бързо действие - в рамките на 7 дни кожата възвръща своя блясък и жизненост, тенът е освежен, а фините и по-дълбоките линии - изгладени. Тази серия може да се използва в комбинация с MATRICIUM® като част от ежедневната грижа за лицето.

Гамата MATRICIANЕ съдържа следните продукти:1. MATRICIANЕ FERMETE - матрикс лифтинг крем. Ежедневна грижа срещу отпускането на кожата. Незабавен лифтинг ефект при дълбоки бръчки. Стимулира естествения синтез на кожната тъкан като постига стягащ ефект. Подхранващата текстура заздравява кожата и тонизира вашето лице.
2. MATRICIANЕ SERUM - интензивен матрикс концентрат за регенериране на кожата. Набавя на кожата основни биологични хранителни вещества като стимулира клетъчното регенериране. В рамките на една седмица възвръща енергията и свежестта на кожата, бръчките са редуцирани. Подсилва действието на ежедневния крем. Изключителен комфорт при нанасяне.
3. MATRICIANЕ RIDES - матрикс крем за изглаждане на кожната структура. Ежедневна грижа за дълбоките и фини бръчки върху лицето. Изглажда кожната структура. Бръчките намаляват видимо.
4. MATRICIANЕ MULTI-DEFENSE - биовитализиращ матрикс крем. Интензивна грижа при първите признаци на стареене. Антиоксидантен ефект. Подсилва естествените защитни сили на кожата като я предпазва от външни агресии. Текстурата е нежна и кремообразна, гримът може да се постави веднага след нанасянето на продукта.

Всички продукти съдържат MATRICIUM® и са изключително толерантни дори и към най-чувствителната кожа.


2012-12-04 | Здраве |

Всички статии

banner1
banner1
Седмичен хороскоп

Посещения на сайта:

 Днес 68 Вчера 87
Общо 319087 за 2346 дни
Най-много 449 на 17.11.2018 (23:53)
За нас | Контакти
Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта ibeauty.bg без разрешение е забранено.