iBeauty.bg
banner1
Промоции

Няма добавени промоции още!
Още промоции
Анкета

Готови ли сте за лятото?:

Ох, и тази година ще се боря с влизането в банския...

А как иначе?! С нетърпение чакам да покажа перфектни форми на плажа.

Слънце, море, нови приключения... Прекрасен сезон, за който винаги съм готова!


Радиочестотен лифтинг


Модерна подмладяваща неинвазивна терапия, която забавя неумолимия ход на времето, “изтрива” фините линии и бръчици, възвръща свежестта и жизнеността на кожата. С помощта на радиочестотния лифтинг ще си върнете красотата и самочувствието, при това абсолютно безболезнено и без странични ефекти.

image


Терапията се извършва със специални апарати, разработени на базата на биполярните радиочестотни вълни. При тази процедура се стимулира образуването на колаген в кожата (мобилизират се собствените резерви от колаген). По време на терапията се усеща леко затопляне в третирания участък. Радиочестотните вълни имат способността да проникват много по-дълбоко в кожата в сравнение със светлинните лъчи (фотосветлината) от IPL апаратите. Трябва да отбележим, че фотоподмладяването с помощта на IPL също активира образуването на колаген, но въздействието е върху фибробластите (клетки, отговорни за синтеза на колаген) от по-повърхностните кожни слоеве. Радиочестотните вълни създават мощна топлинна енергия, стимулираща фибробластите в дълбоките слоеве на кожата и в резултат на тази стимулация от тях започва да се отделя т.нар. млад колаген. Обикновено са необходими 6 процедури, които се прилагат веднъж седмично.
Ще ви разочароваме, но веднага след първата терапия няма видите желания ефект, защото на новосинтезирания колаген му трябва време (около месец и половина след приключване на процедурите), за да “узрее”, да се реорганизира и да образува здрава мрежа, която ефективно изглажда бръчиците и възвръща стегнатостта на кожата. Крайният резултат е видим месец и половина след приключване на процедурите – гладка, стегната и еластична кожа, без фини линии и бръчици.Преди самата процедура се нанася контактен крем с много нежна консистенция, който овлажнява кожата и улеснява проникването на радиочестотните вълни в дълбочина. Продължителността на една процедура ако се третира само лицето е 20 минути, а при обработка на лице и шия – 30 минути. Терапията е абсолютно безболезнена, не се наблюдават никакви странични ефекти, а след края й се усеща приятно чувство на свежест. Шест процедури са достатъчни, за да осигурят добра плътност, еластичност и свежест на кожата за около 2 години, като след този период терапията може да се повтори. Противопоказания за радиочестотен лифтинг почти няма, освен някои съединителнотъканни заболявания в областта на лицето, Herpes simplex, както и акне в активен стадий.2012-12-05 | Естетична медицина | Редактор: Ана-Мария Димитрова

Всички статии

banner1
banner1
Седмичен хороскоп

Посещения на сайта:

 Днес 67 Вчера 87
Общо 319086 за 2346 дни
Най-много 449 на 17.11.2018 (23:53)
За нас | Контакти
Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта ibeauty.bg без разрешение е забранено.