iBeauty.bg
banner1
Промоции

Няма добавени промоции още!
Още промоции
Анкета

Какво ви подариха за 8-ми март?:

Както всяка година - цветя.

Парфюм, стилно бижу или козметика.

За съжаление - нищо.


Радиочестотен лифтинг


Модерна подмладяваща неинвазивна терапия, която забавя неумолимия ход на времето, “изтрива” фините линии и бръчици, възвръща свежестта и жизнеността на кожата. С помощта на радиочестотния лифтинг ще си върнете красотата и самочувствието, при това абсолютно безболезнено и без странични ефекти.

image


Терапията се извършва със специални апарати, разработени на базата на биполярните радиочестотни вълни. При тази процедура се стимулира образуването на колаген в кожата (мобилизират се собствените резерви от колаген). По време на терапията се усеща леко затопляне в третирания участък. Радиочестотните вълни имат способността да проникват много по-дълбоко в кожата в сравнение със светлинните лъчи (фотосветлината) от IPL апаратите. Трябва да отбележим, че фотоподмладяването с помощта на IPL също активира образуването на колаген, но въздействието е върху фибробластите (клетки, отговорни за синтеза на колаген) от по-повърхностните кожни слоеве. Радиочестотните вълни създават мощна топлинна енергия, стимулираща фибробластите в дълбоките слоеве на кожата и в резултат на тази стимулация от тях започва да се отделя т.нар. млад колаген. Обикновено са необходими 6 процедури, които се прилагат веднъж седмично.
Ще ви разочароваме, но веднага след първата терапия няма видите желания ефект, защото на новосинтезирания колаген му трябва време (около месец и половина след приключване на процедурите), за да “узрее”, да се реорганизира и да образува здрава мрежа, която ефективно изглажда бръчиците и възвръща стегнатостта на кожата. Крайният резултат е видим месец и половина след приключване на процедурите – гладка, стегната и еластична кожа, без фини линии и бръчици.Преди самата процедура се нанася контактен крем с много нежна консистенция, който овлажнява кожата и улеснява проникването на радиочестотните вълни в дълбочина. Продължителността на една процедура ако се третира само лицето е 20 минути, а при обработка на лице и шия – 30 минути. Терапията е абсолютно безболезнена, не се наблюдават никакви странични ефекти, а след края й се усеща приятно чувство на свежест. Шест процедури са достатъчни, за да осигурят добра плътност, еластичност и свежест на кожата за около 2 години, като след този период терапията може да се повтори. Противопоказания за радиочестотен лифтинг почти няма, освен някои съединителнотъканни заболявания в областта на лицето, Herpes simplex, както и акне в активен стадий.2012-12-05 | Естетична медицина | Редактор: Ана-Мария Димитрова

Всички статии

banner1
banner1
Седмичен хороскоп

Посещения на сайта:

 Днес 168 Вчера 180
Общо 250204 за 2039 дни
Най-много 342 на 23.02.2017 (23:58)
За нас | Контакти
Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта ibeauty.bg без разрешение е забранено.