iBeauty.bg
banner1
Промоции

Няма добавени промоции още!
Още промоции
Анкета

Готови ли сте за лятото?:

Ох, и тази година ще се боря с влизането в банския...

А как иначе?! С нетърпение чакам да покажа перфектни форми на плажа.

Слънце, море, нови приключения... Прекрасен сезон, за който винаги съм готова!


Хайверен лукс


Вдъхновението за хайверения маникюр идва на Шарлот – творчески директор на Ciatе, когато тя поискала да създаде триизмерно изображение на нокти за първа корица на списание и й се искало да разработи някакъв женствен, глезещ дамите и същевременно екстравагантен маникюр. В резултат на тези желания на Шарлот се появява и уникалният хайверен маникюр. Финалният щрих на този маникюр придава на ноктите мигновен изтънчен вид.

image


Хайвереният маникюр е истинско Ciatе преживяване!
Нека да научим как да го нанасяме
Първа стъпка
Започнете да работите върху един нокът като първо нанесете два слоя от Ciatе Paint Pot нюанс.
Втора стъпка
Поставете пръста си върху масичката и поръсете с хайверените перли върху лакирания нокът, но трябва да направите това, докато лакът е още мокър (т.е. още не е изсъхнал).
Трета стъпка
След като нокътят бъде изцяло покрит, внимателно притиснете хайверените перли върху нокътната плочка, за да осигурите дълготрайност на лака.
Четвърта стъпка
Поставете мини фуния в шишенцето с хайверени перли и изсипете в него останалите по масичката неизползвани „скъпоценни мъниста”.
След като приключите с всички нокти, оставете ги да изсъхнат напълно за 15 до 20 минути. Вече имате перфектен хайверен маникюр!Когато пожелаете можете лесно да премахнете лака с обикновен лакочистител.Малко за марката
Ciatе е английска модна марка лак за нокти с тенденция да се превърне в глобално явление. Представлява красива гама от модерни цветове лак за нокти, процедури за нокти, грижа за ръцете и краката, както и аксесоари за тях. Пресата я нарича „новаторите в лака на нашето време”. Основана е от Шарлот Найт, която освен творчески директор на бранда, е и известен nail артист. Ciatе се прочу в световен мащаб заради иновативния си хайверен маникюр. В състава на продуктите на марката със сигурност няма да намерите: дибутил-фталат, толуен или формалдехид.Философията на марката
Основните акценти във философията на марката са:
Цвят – уникален артистичен почерк.
Иновация – да бъдеш лидер, не последовател.
Стремеж – да си винаги една крачка напред.
Тенденция – дефинирай... определи... поведи... вдъхнови!
Уникалност – над и отвъд...
Какво прави марката толкова различна? Много неща, но накратко казано Ciatе съчетава висок професионализъм и избрани с много любов висококачествени формули за работа, плюс най-красивите опаковки.
Абсолютно съвършенство! В стил Ciatе!2012-12-10 | Красота |

Всички статии

banner1
banner1
Седмичен хороскоп

Посещения на сайта:

 Днес 67 Вчера 87
Общо 319086 за 2346 дни
Най-много 449 на 17.11.2018 (23:53)
За нас | Контакти
Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта ibeauty.bg без разрешение е забранено.