iBeauty.bg
banner1
Промоции

Няма добавени промоции още!
Още промоции
Анкета

Какво ви подариха за 8-ми март?:

Както всяка година - цветя.

Парфюм, стилно бижу или козметика.

За съжаление - нищо.


„Няма невъзможни неща”!


В новия каталог за 2013 г. „Life is Style” KARE вдига завесата към актуални и нетрадиционни тенденции в света на обзавеждането за настъпващата нова година. Мебели и решения, които не могат да оставят феновете безразлични, нестандартен дизайн и качествена изработка от иновативни материали, с грижа за природата.

image


Мотото на новия каталог е „Няма невъзможни неща”! КАRE обединява модерните тенденции във впечатляващи колекции, които сами по себе си разказват своя история и ни потапят в друг блестящ и съвършен свят. Животът е прекалено кратък, за да живеем обградени от скучни мебели – за щастие, стилът на KARE никога не е бил скучен! В повече от 100 страници в каталога са селектирани забележителни мебели, представящи многообразието и въображението в обзавеждането. Когато говорим за създаването на дом с индивидуален стил няма невъзможни неща за KARE! Каталогът е пътеводител в света на дизайна като показва зашеметяващи идеи за декорация, неизчерпаем извор на вдъхновение и много нови, вълнуващи аксесоари за дома.Каталогът Life is Style поставя фокус върху новите тенденции и показва съкровища от богата колекция.
Магазинът на KARE на бул. „Околовръстен път” 257 предлага много страхотни идеи за обзавеждане и там ще може разберете защо няма невъзможни неща.


2012-12-11 | Мода |

Всички статии

banner1
banner1
Седмичен хороскоп

Посещения на сайта:

 Днес 168 Вчера 180
Общо 250204 за 2039 дни
Най-много 342 на 23.02.2017 (23:58)
За нас | Контакти
Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта ibeauty.bg без разрешение е забранено.