iBeauty.bg
banner1
Промоции

Няма добавени промоции още!
Още промоции
Анкета

Готови ли сте за лятото?:

Ох, и тази година ще се боря с влизането в банския...

А как иначе?! С нетърпение чакам да покажа перфектни форми на плажа.

Слънце, море, нови приключения... Прекрасен сезон, за който винаги съм готова!


„Няма невъзможни неща”!


В новия каталог за 2013 г. „Life is Style” KARE вдига завесата към актуални и нетрадиционни тенденции в света на обзавеждането за настъпващата нова година. Мебели и решения, които не могат да оставят феновете безразлични, нестандартен дизайн и качествена изработка от иновативни материали, с грижа за природата.

image


Мотото на новия каталог е „Няма невъзможни неща”! КАRE обединява модерните тенденции във впечатляващи колекции, които сами по себе си разказват своя история и ни потапят в друг блестящ и съвършен свят. Животът е прекалено кратък, за да живеем обградени от скучни мебели – за щастие, стилът на KARE никога не е бил скучен! В повече от 100 страници в каталога са селектирани забележителни мебели, представящи многообразието и въображението в обзавеждането. Когато говорим за създаването на дом с индивидуален стил няма невъзможни неща за KARE! Каталогът е пътеводител в света на дизайна като показва зашеметяващи идеи за декорация, неизчерпаем извор на вдъхновение и много нови, вълнуващи аксесоари за дома.Каталогът Life is Style поставя фокус върху новите тенденции и показва съкровища от богата колекция.
Магазинът на KARE на бул. „Околовръстен път” 257 предлага много страхотни идеи за обзавеждане и там ще може разберете защо няма невъзможни неща.


2012-12-11 | Мода |

Всички статии

banner1
banner1
Седмичен хороскоп

Посещения на сайта:

 Днес 307 Вчера 405
Общо 305391 за 2283 дни
Най-много 405 на 15.11.2018 (23:58)
За нас | Контакти
Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта ibeauty.bg без разрешение е забранено.