iBeauty.bg
banner1
Промоции

Няма добавени промоции още!
Още промоции
Анкета

Готови ли сте за лятото?:

Ох, и тази година ще се боря с влизането в банския...

А как иначе?! С нетърпение чакам да покажа перфектни форми на плажа.

Слънце, море, нови приключения... Прекрасен сезон, за който винаги съм готова!


Съживете кожата си със светлина


Искате ли да върнете времето назад и отново да се радвате на страхотна и сияйна визия? Представяме ви новия, изсветляващ годините фон дьо тен Radiant Lifting Foundation на SHISEIDO, който стяга, тонизира и оптимално хидратира кожата, видимо редуцира бръчиците и възвръща свежото младежко излъчване.

image


Чрез оптичната наука за контролиране на светлината, технологията на SHISEIDO за сияен лифтинг доставя сияние на кожата и възвръща младежкото й излъчване.
Откритието на SHISEIDO: образуваните от бръчките сенки и хлътвания са истинската причина за състарения вид на лицето
С напредването на възрастта, тенът на лицето ни се изменя. Появяват се петна, лунички и тъмни кръгове под очите. В същото време, контурът на лицето се отпуска и се образуват бръчки и хлътвания. Всички тези фактори карат кожата да изглежда състарена. След анализиране в дълбочина на всеки от тези фактори специалистите от SHISEIDO откриват, че измененията в контура на лицето имат по-голямо значение за това колко възрастни изглеждаме, отколкото промените в тена. Проведено е и изследване, което дава представа за начина, по който преценяваме възрастта на някого - по видимите бръчки и хлътвания.
Бръчките и хлътванията причиняват вдлъбнатини върху кожата, до които светлината не може да достигне. Това образува сенки върху повърхността на кожата. Покриването на тези сенчести зони с обикновен фон дьо тен не винаги е достатъчно, за да се справим с тях. Местата, където се появяват бръчки и хлътвания, обикновено са частите на лицето с активно движение, което води до изтриване на фон дьо тена и така несъвършенствата изглеждат дори по-видими.

Фокусът на SHISEIDO: ефектът на светлоотразителната плоскост
Изследователите на SHISEIDO изучават свойствата на използваната от фотографите светлоотразителна плоскост, за да отразят нагоре светлината и моментално да запълнят сенките на лицето. Radiant Lifting Foundation използва този отразяващ ефект.Кожата моментално придобива по-сияйно и младежко излъчване
Веднага след нанасянето на Radiant Lifting Foundation кожата придобива по-плътен и стегнат вид сякаш е повдигната. Това е резултатът на новоразработения от SHISEIDO Сияен Отразяващ Комплекс. С нанасянето на ефекта на светлоотразителната плоскост, сенките моментално изчезват. В допълнение, блясъкът на скулите кара кожата на лицето да изглежда дори по-повдигната.SHISEIDO блести на конгреса и конференцията на МФОКХ
SHISEIDO непрестанно получава високи почести от МФОКХ (Международна федерация на обществата на козметиците химици) - най-престижният форум за представяне на свързани с козметиката изследвания в света. SHISEIDO има няколко топ награди и общо 15 други. SHISEIDO е първата компания, която някога е грабвала всички топ награди на МФОКХ във всичките три категории, Базово изследване (устно), Приложно изследване (устно) и Презентация на визия.

Доказани резултати
Редовната употреба на Radiant Lifting Foundation изпълва кожата със значителна хидратация благодарение на включения във формулата Super Hydro-Producing Complex. Кожата е по-стегната и устойчива след 4-седмична ежедневна употреба. Тестовете доказват ефекта на фон дьо тена за редуциране на фините линии, стягане и повдигане на кожата.Продуктът е с доказана ефикасност:
• Осигурява 24-часова хидратация.
• Ефект против бръчки (след 4-седмична редовна употреба) - бръчките намаляват и не са толкова дълбоки.
• Стягащ ефект (след 4-седмична редовна употреба).


2012-12-12 | Красота |

Всички статии

banner1
banner1
Седмичен хороскоп

Посещения на сайта:

 Днес 44 Вчера 65
Общо 319305 за 2349 дни
Най-много 449 на 17.11.2018 (23:53)
За нас | Контакти
Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта ibeauty.bg без разрешение е забранено.