iBeauty.bg
banner1
Промоции

Няма добавени промоции още!
Още промоции
Анкета

Готови ли сте за лятото?:

Ох, и тази година ще се боря с влизането в банския...

А как иначе?! С нетърпение чакам да покажа перфектни форми на плажа.

Слънце, море, нови приключения... Прекрасен сезон, за който винаги съм готова!


Да посрещнем 8 декември!


Студентският празник, 8 декември, се празнува от 1962 година насам и вече половин век всички настоящи, а също така и бивши студенти се събират заедно, за да изживеят незабравими моменти. Денят е специален и зареден с много положителна енергия.

image


Навсякъде се виждат младежки усмихнати лица и настроението е приповдигнато – да, този ден е в тяхна чест и заслужават да се почувстват специални. От една страна, за младите празникът е един от поредните поводи за групово забавление и щура нощ, изпълнена с радост и безгрижие. От друга, за бившите студенти нощта е специален повод да се видят с отдавна забравени приятели и познати, с които са прекарали едни от най-прекрасните си години в живота. Да споделят емоциите и преживяванията си и да разберат какво се случва с живота на другите е незаменимо удоволствие и подхранва охладнелите във времето взаимоотношения.
Относно дестинациите, най-предпочитаните места за посрещане на осми декември са хижи в планината, хотели на Черноморието или нощни клубове в града. Резервациите започват много преди насрочената дата и затова е изключително трудно за закъснелите празнуващи да си намерят изгодно и приятно местенце за нощта. Освен сядането на маса с приятели и колеги, празникът е специален и поради друга причина – работата и деловите взаимоотношения остават на заден план. Всички се фокусират върху идеята за сплотеност и колективност. Бариерите мигновено изчезват, като по този начин се създават нови и по-здрави приятелства.
За съжаление както всяко нещо и осми декември има своята лоша страна, която е изпитана от немалко хора. Огромен проблем в навечерието на хубавия празник са докладванията за алкохолни натравяния, поради прекомерна консумация на спиртни напитки. Затова нашият съвет е: Пийте разумно и отговорно!



Без значение дали сте настоящ или бивш студент, посрещнете празника с много настроение и нагласа за незабравимо изживяване. Нека работата и ежедневните проблеми останат поне за миг зад вас и се насладете на усещането за свобода, споеделени моменти с приятели и ценни спомени за в бъдеще.


2012-12-08 | Hot&Cold | Редактор: Илона Исаева

Всички статии

banner1
banner1
Седмичен хороскоп

Посещения на сайта:

 Днес 72 Вчера 87
Общо 319091 за 2346 дни
Най-много 449 на 17.11.2018 (23:53)
За нас | Контакти
Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта ibeauty.bg без разрешение е забранено.