iBeauty.bg
banner1
Промоции

Няма добавени промоции още!
Още промоции
Анкета

Готови ли сте за лятото?:

Ох, и тази година ще се боря с влизането в банския...

А как иначе?! С нетърпение чакам да покажа перфектни форми на плажа.

Слънце, море, нови приключения... Прекрасен сезон, за който винаги съм готова!


Ленън – модно вдъхновение за Йоко Оно


Съпругата на легендарния музикант Джон Ленън – авангардната художничка Йоко Оно представи противоречива модна линия създадена на базата на скици от 1969 година, която възхвалява сексапилното тяло на бившия „Битълс“.

image


В сътрудничество с веригата магазини и галерии Opening Ceremony Йоко Оно лансира нова мъжка модна колекция инспирирана от Джон Ленън. Колекцията е изработена на базата на серия скици, които 79-годишната художничка нарисувала и посветила на своя съпруг през 1969 като сватбен подарък.Пред медиите тя обясни, че става дума за илюстрации, които възхваляват сексапилното тяло на Ленън и които преди време е публикувала в книга.
„Бях стъписана от това, колко добре изглежда моя мъж. Помислих си, че би било жалко да не създам дрехи, които да не подчертаят неговото красиво тяло”, сподели вдовицата на Джон Ленън, добавяйки, че със своята модна линия искала да даде на мъжете възможност да разпуснат и да се позабавляват.Колекцията със заглавие Fashions for Men: 1969-2002 представя панталони, тениски и якета с предизвикателни щампи и принтове, както и с многобройни крещящи аксесоари, а цените се движат между 25 и 750 долара.2012-12-13 | Звезди |

Всички статии

banner1
banner1
Седмичен хороскоп

Посещения на сайта:

 Днес 67 Вчера 87
Общо 319086 за 2346 дни
Най-много 449 на 17.11.2018 (23:53)
За нас | Контакти
Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта ibeauty.bg без разрешение е забранено.