iBeauty.bg
banner1
Промоции

Няма добавени промоции още!
Още промоции
Анкета

Готови ли сте за лятото?:

Ох, и тази година ще се боря с влизането в банския...

А как иначе?! С нетърпение чакам да покажа перфектни форми на плажа.

Слънце, море, нови приключения... Прекрасен сезон, за който винаги съм готова!


140 години SHISEIDO!


По случай вълнуващия 140-ти рожден ден на Shiseido е създаден ZEN SECRET BLOOM Eau de Parfum Intense – мистериозен и омагьосващ парфюм, който отдава почит на миналото и отворя вратата към бъдещето.

image


Поглед в миналото
Шинзо Фукухара, третият син на основателя на Shiseido Аринобу Фукухара, е бил цялостно изграден художник и човек с невероятен усет към изкуството. В качеството си на първи президент на компанията, той подпомага развитието на Shiseido от фармацевтична до козметична марка, като съчетава японския холистичен подход с технологията и науката.
През 1917 г. Shiseido представя първия автентичен аромат в Япония. До този момент, парфюмите в Япония са били или внос, или некачествени подобия. Шинзо Фукухара е първият, който разработва оригинален аромат от японски цветя, и първият в представянето на ново разбиране за аромата: парфюмът като изкуство.
Създадените от него аромати са базирани не само на съставки, но и на идеи, емоции и образи. Идеята, че даден аромат може да извика образ или да разкаже история, е била по това време непозната в Япония. През 1934 г. той посвещава аромата си SNOW FAIRY на история за снежна принцеса и създава чисто, мистериозно и напълно ново преживяване.
По времето на Фукухара, Shiseido разработва над 50 различни флорални парфюма - толкова много, че днешните журналисти го наричат не Шинзо, а „Хана но Фукухара” (създател на флорални аромати). “Hana” е японската дума едновременно за “цвете” и „нос” - определението за парфюмериен експерт.През 1964 г. Shiseido създава ZEN - първия специално разработен за чуждестранния пазар парфюм. Със своите загадъчно име, уникален флорално-шипров аромат и опаковка, която е базирана на мотиви от характерното за 16 в. в Кодаижи (един от най-почитаните храмове в Киото, Япония) изкуство за лакиране, ZEN е сътворен, за да пробужда чувство на ориенталска мистерия.Днес мистерията се задълбочава...
ZEN SECRET BLOOM ви кани в нова епоха на светлината. Наситена. Неизвестна. Ободряваща. Разкрийте тайната на цъфтящите през нощта златни цветя.
Позволете на вашата мистерия да разцъфне.Ароматът
ZEN SECRET BLOOM е флорално-шипров аромат, сътворен от създателя на ZEN Eau de parfum през 2007 г. – всепризнатият парфюмерист Майкъл Алмерак. Той казва: „Исках да създам изграден от подсилващи и възхваляващи всяка ключова съставка контрасти, наситен и мистериозен аромат.”
Ароматът е базиран на пленителния контраст между флоралната свежест и мистериозната топлина.
ЗЛАТНИ ЦВЕТЯ...
Смес от ценни абсолюта на жасмин и фина фрезия. Глътка свежест, искряща светлина и женственост....ЦЪФТЯЩИ ПРЕЗ НОЩТА.
Пачули, тамян и лек акцент на черна ванилия - за изтънчена сетивност и неспирна мистерия.Опаковката
Опаковката разкрива мистериозно минало, изненадва със съвременност. Когато държите парфюма в ръката си, играта на линии и светлина огрява, скрива и разкрива. Красотата му цъфти и създава безкрайна дълбочина и мистерия. Златото се превръща в светлина, а черното е озарено.В чест на майсторството
За да отпразнува едновременно миналото и бъдещето, Мареид Сусуки, творецът на класическия ZEN от 1964г., създава новия дизайн.
Със своите четки и черно мастило Суми, той създава фини линии, които сякаш се носят по повърхността на флакона. Сътворените от магическите му ръце перфектни линии карат цветята да оживеят.2012-12-14 | Красота |

Всички статии

banner1
banner1
Седмичен хороскоп

Посещения на сайта:

 Днес 67 Вчера 87
Общо 319086 за 2346 дни
Най-много 449 на 17.11.2018 (23:53)
За нас | Контакти
Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта ibeauty.bg без разрешение е забранено.