iBeauty.bg
banner1
Промоции

Няма добавени промоции още!
Още промоции
Анкета

Готови ли сте за лятото?:

Ох, и тази година ще се боря с влизането в банския...

А как иначе?! С нетърпение чакам да покажа перфектни форми на плажа.

Слънце, море, нови приключения... Прекрасен сезон, за който винаги съм готова!


"Skyfall" задмина „Аватар“


Нов кинорекорд беше поставен във Великобритания. Само за 40 дни прожекциите на новия филм за Джеймс Бонд "Skyfall" докараха толкова приходи, колкото „Аватар“ на Джеймс Камерън за 11 месеца преди четири години.

image


„Skyfall” – 23-тият филм от култовата поредица за Джеймс Бонд се превърна в най-успешната лента в британската история с печалба до момента от 152 милиона долара, съобщиха продуцентите на филма.
Сумата, спечелена за 40 дни надхвърля предишния рекорд на „Аватар”, който през 2009 спечели 150 милиона долара за 11 месеца прожекции в британските киносалони.
Новият филм от поредицата за британския разузнавателен агент Джеймс Бонд, който бе приет много добре от критиците е режисиран от Сам Мендес, а за трети път главната роля е поверена на английския актьор Даниел Крейг.
В лентата Бонд и шефката на МИ6 с кодово име М, която се играе от актрисата Джуди Денч, се сблъскват с технологичния гении и злодей Силва, изигран от Хавиер Бардем който търси отмъщение.
„Горди сме със този филм и мисля, че всички особено Даниел Крейг и Сам Мендес, допринесоха за неговия успех", се подчертава в изявлението на продуцентите цитирано от Ройтерс.
Ако обобщим, „Skyfall” е все още твърде далеч от постиженията на „Аватар”. От прожекции по световните киносалони последният филм за Бонд е изкарал до момента 870 милиона долара, докато „Аватар” вкара в касите 2,8 милиарда долара приходи.2012-12-15 | Култура |

Всички статии

banner1
banner1
Седмичен хороскоп

Посещения на сайта:

 Днес 67 Вчера 87
Общо 319086 за 2346 дни
Най-много 449 на 17.11.2018 (23:53)
За нас | Контакти
Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта ibeauty.bg без разрешение е забранено.