iBeauty.bg
banner1
Промоции

Няма добавени промоции още!
Още промоции
Анкета

Какво ви подариха за 8-ми март?:

Както всяка година - цветя.

Парфюм, стилно бижу или козметика.

За съжаление - нищо.


cold! Лошата устна хигиена намалява потентността


Мъжете, които мият зъбите си редовно, не само намалят риска от заболяване на венците, но избягват и проблеми с ерекцията. Изследване на турски учени сочи, че представителите на силния пол, които полагат недостатъчни грижи за устната си хигиена получават не само възпаление на венците, но при тях има и много по-голяма вероятност да „засекат“ в леглото.

image


Ново изследване сочи, че при мъжете, които страдат от възпаление на венците, има голям риск да възникнат проблеми и в сексуален аспект.
Турски учени, ръководени от д-р Фаит Огуз, са сравнили група от 80 мъже между 30 и 40 години с еректилна дисфункция с друга контролна група също от 80 представители на силния пол, но без проблеми с ерекцията.
Изследването показало, че 53% от мъжете с проблемна ерекция имат възпалени венци, в сравнение с 23% от другата контролна група.„Предишни изследвания са доказали, че хроничното възпаление на венците може да предизвика проблеми с кръвоносните съдове, които пък са свързани с проблемите с ерекцията и това би трябвало да се вземе под внимание при клинично лечение на мъже с еректилна дисфункция“, подчертава д-р Фаит Огуз.
Той отбелязва, че мъжете, които не мият зъбите си редовно, са изложени на риск, тъй като има голяма вероятност мъжествеността им да „засече“.


2012-12-19 | Hot&Cold |

Всички статии

banner1
banner1
Седмичен хороскоп

Посещения на сайта:

 Днес 206 Вчера 188
Общо 250606 за 2041 дни
Най-много 342 на 23.02.2017 (23:58)
За нас | Контакти
Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта ibeauty.bg без разрешение е забранено.