iBeauty.bg
banner1
Промоции

Няма добавени промоции още!
Още промоции
Анкета

Готови ли сте за лятото?:

Ох, и тази година ще се боря с влизането в банския...

А как иначе?! С нетърпение чакам да покажа перфектни форми на плажа.

Слънце, море, нови приключения... Прекрасен сезон, за който винаги съм готова!


Pampers откри тайната на смяната на пелените


Пелените от серията Pampers Premium Care с 5-звездна защита за кожата, препоръчани от Българската педиатрична асоциация, вече са с индикатор за влажността в размерите от 1 до 3.

image


Появата на новороденото е изключително вълнуващ и щастлив момент в живота на всяка жена. Повече от всякога, точно в този период, тя изпитва нужда да усеща, че получава необходимата помощ и подкрепа. Pampers разбира факта, че да бъдеш майка е не само много вълнуващ, но и изпълнен с отговорности момент. За да помогне на младите майки, марката Pampers въведе индикатор за влажността в размерите от 1 до 3 на пелените Pampers Premium Care с 5-звездна защита за кожата. Линията, която представлява индикаторът за влажност, се оцветява от жълто в синьо при контакт с течността.
Pampers работи в сътрудничество с медицински сестри от педиатрични отделения, които им съдействат при проследяването на нуждите на младите майки, за които е трудно да преценят кога пелената на бебето им е мокра. Индикаторът за влажност е изключително полезен за младите родители, тъй като им показва кога е дошло времето за смяна на пелената.
В допълнение, пелените Pampers Premium Care с 5-звездна защита за кожата, препоръчани от Българската педиатрична асоциация, предпазват крехката и чувствителна бебешка кожа.
Сузана Бринк, клиничен учен на Pampers, споделя: “Пелените Pampers Premium Care имат външно покритие, позволяващо на кожата да диша, като по този начин бебешката кожа получава достъп до свеж въздух. Тестове показаха, че пелените с такова външно покритие и съдържащи гел във вътрешността си, идеално поддържат здравословна среда за кожата, намалявайки вероятността от свръх хидратация. По този начин пелените Pampers Premium Care помагат за намаляване на риска от дерматит и последващи кожни инфекции”.
Пелените Pampers Premium Care с индикатор за влажността следват обещанието на марката Pampers за 5-звездна защита за кожата, за да могат майките да са сигурни, че правят най-доброто за тяхното бебе. Pampers Premium Care предлага следните преимущества на 5-звездната защита за кожата:
Ултрагрижа: външно покритие на всички размери пелени, което позволява на кожата да диша, като по този начин тя получава достъп до свеж въздух, а уникалният лосион с алое вера (размерите от 1 до 5) добавя още един слой защита за бебешката кожа.
Ултрасухи: технологията Dry Max е клинично тествана, за да пази кожата на Вашето бебче суха до 12 часа, а наподобяващият медена пита слой в размерите от 1 до 3, е направен така, че да абсорбира течното ако.
Ултратънки: изключително тънки без компромис в качеството на попиване на Pampers.
Ултраудобни: Pampers Premium Care притежава супер разтегателна система за закопчаване във всички размери, която се огъва при движенията на бебето, а междувременно предпазва от протичане.
Ултракомфортни: осигуряват меко като памук усещане за прегръдка.

Мокрите кърпички Pampers Sensitive, в комбинация с пелените Pampers Premium Care, предоставят още по-добра защита за взискателната кожа на бебето, като му осигуряват сигурността, от която се нуждае.Сега майките могат да бъдат спокойни, че правят най-доброто за своето бебе, използвайки пелените Pampers Premium Care с 5-звездна защита за кожата.


2012-12-20 | Здраве |

Всички статии

banner1
banner1
Седмичен хороскоп

Посещения на сайта:

 Днес 68 Вчера 87
Общо 319087 за 2346 дни
Най-много 449 на 17.11.2018 (23:53)
За нас | Контакти
Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта ibeauty.bg без разрешение е забранено.