iBeauty.bg
banner1
Промоции

Няма добавени промоции още!
Още промоции
Анкета

Готови ли сте за лятото?:

Ох, и тази година ще се боря с влизането в банския...

А как иначе?! С нетърпение чакам да покажа перфектни форми на плажа.

Слънце, море, нови приключения... Прекрасен сезон, за който винаги съм готова!


hot! Най-скъпият лак за нокти в света!


Azature Black Diamond е най-скъпият лак в света. Който иска да се сдобие с луксозното шишенце лак ще трябва да плати сумата от 250 хиляди долара! Той е „изключително бляскав, както в пряк, така и в преносен смисъл”, казва дизайнерът на черната скъпоценност.

image


Shine bright like a diamond...
За съжаление, нямаме 250 000 долара, за да си купим скъпоценното шишенце, но пък имаме огромното желание да изпробваме върху ноктите си най-обсъждания лак за нокти – Azature Black Diamond!Създателят на лака – Azature е дизайнер на фина бижутерия и специалист в работата с черни диаманти, творящ изящните си произведения в Лос Анджелис. Оригиналната версия на лака, който той е сътворил струва 250 000 долара, а в него са инкрустирани 267 каратови черни диаманти.
„Черният диамант е на върха на фината бижутерия. Той представлява уникална комбинация от красота и мистерия, а изтънчеността му го прави безкрайно луксозен. Един ден си помислих защо не го покажа и върху нокти? И така, разработих лака за нокти Black Diamond със същото старание и качество като на моите бижута, с идеята да запазя елегантността на черния диамант. Много съм развълнуван да покажа този нов облик на фината бижутерия!”, споделя дизайнерът.
Любопитното е, че се продава и мас-версия на лака, която струва 25 долара и това е една много по-приемлива и достъпна цена. Този вариант на диамантеното шишенце може да бъде намерен по магазините в Лос Анджелис.Azature Black Diamond отблизо...
Скъпоценният лак е „сгушен” в луксозна черна кожена чантичка, а шишенцето е във формата на диамант – едно страхотно решение! Лакът представлява тъмносива консистенция със сребърни и черни блестящи частици, вляти в него. За пълно покритие и красив завършек трябва да се нанесат четири слоя. Би могъл да изглежда още по-добре с един слой черен лак отдолу. Крайният резултат е един изключително гладък и нанесен равномерно лак, което не винаги е постижимо при толкова много бляскави частици в него.


2012-12-22 | Hot&Cold |

Всички статии

banner1
banner1
Седмичен хороскоп

Посещения на сайта:

 Днес 70 Вчера 87
Общо 319089 за 2346 дни
Най-много 449 на 17.11.2018 (23:53)
За нас | Контакти
Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта ibeauty.bg без разрешение е забранено.