iBeauty.bg
banner1
Промоции

Няма добавени промоции още!
Още промоции
Анкета

Готови ли сте за лятото?:

Ох, и тази година ще се боря с влизането в банския...

А как иначе?! С нетърпение чакам да покажа перфектни форми на плажа.

Слънце, море, нови приключения... Прекрасен сезон, за който винаги съм готова!


cold! Локализираните мазнини – ключът към решението на проблема!


Отпуснатото коремче означава, че сте под влияние на стрес, любовните дръжки сочат умора, а пълните ръце – че живеете в нездравословна среда, твърдят учени. Натрупването на мазнини по тялото не е само последица от гените, но и от здравословните проблеми, показват резултати от ново изследване.

image


Всяка жена има упорити мазнини на определени места, от които не може да се отърве по никакъв начин. Абсолютно противоположни на общоприетото мнение, че това неравномерно напълняване е следствие от нашата генетика, са резултатите от най-новото изследване, които показват, че мястото, на което трупаме най-много мазнини всъщност сочи към хранителните ни навици и здравословните ни проблеми.

Отпуснато коремче
Коремът ви вечно изглежда подут, не можете да го свалите с диета, а пък ако качите някое килце, там се забелязва най-напред. Причината за това е стресът – мастната тъкан върху корема има повече рецептори за хормона на стреса (кортизол) от останалите тъкани на тялото.
Правете отпускащи упражнения като йога и пилатес и се въздържайте от хляб и тестени изделия, сладкиши, кафе, алкохол и сол.
Паласки
Имате добре изразени паласки, спите малко и усещате тежест в краката. Причината за това е умората – постарайте се да повишите качеството на съня си. Избягвайте въглехидратите, не приемайте захар поне три часа преди лягане, увеличете приема на витамин B и махнете телефона и компютъра от кревата си.
Проблемен гръб
Имате излишна маса на гърба си и трупате мазнини дори в сектора на подмишниците. Проблемът е, че вашият организъм не може добре да преработва въглехидратите. Изхвърлете от менюто си житните култури, ориза и рафинираната захар и наблегнете на зеленчуците с високо съдържание на фибри.
„Крила” на трицепса
Имате пълни ръце и мастни натрупвания в горната част на гърдите, които преливат от роклята без презрамки. Проблемът са токсините от обкръжаващата ви среда, като бисфенол А, който се среща в найлона например, наслагва се в организма и предизвиква големи натрупвания на тъкан. Решението тук са упражненията за трицепс, но и задължителна и системна детоксикация на организма.
Пълни бедра
Имате плосък корем, но пълни бедра и голямо дупе. В този случай причините са генетични. Проблемът може да бъде решен с всички видове клякания и разтягания на краката, както и с избягването на соя и всичките й производни.


2012-12-24 | Hot&Cold | Автор: Диана Георгиева

Всички статии

banner1
banner1
Седмичен хороскоп

Посещения на сайта:

 Днес 71 Вчера 87
Общо 319090 за 2346 дни
Най-много 449 на 17.11.2018 (23:53)
За нас | Контакти
Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта ibeauty.bg без разрешение е забранено.