iBeauty.bg
banner1
Промоции

Няма добавени промоции още!
Още промоции
Анкета

Смятате ли, че сте постигнали всичко, за което сте мечтали?:

Да, осъществих мечтите си.

Категорично не. Все още съм далеч от най-желаните неща.

Донякъде. Човек никога не спира да мечтае и да търси нови възможности.


За Парис няма зима!


Парис Хилтън разходи нов бански костюм в слънчевия Маями бийч, Флорида. За радост на феновете на богатата наследница новият бански освен атрактивен се оказа и доста оскъден. Сцена, сама по себе си с нищо необичайна, що се отнася до известната блондинка.

image


Парис реши да „отмори" в слънчевия Маями бийч преди купоните, които я очакват около предстоящите празници и да „събере” малко тен за новогодишната нощ.
Банският, в който звездата избра да облече хубавото си тяло не оставя почти нищо за въображението, тъй като богаташката явно е облякла най-малкото горнище, която е могла да намери.Нейният настоящ приятел, 21-годишния испански модел Ривър Вийпери, изглежда нямаше никакви притеснения относно оскъдното облекло на Хилтън, тъй като по време на обяда им изглеждаше спокоен и невъзмутим до такава степен, че изобщо не обръщаше внимание на минувачите, които с любопитство се взираха в приятелката му.
По-голямата сестра Хилтън определено с лекота успява да задържи погледите върху себе си. Въпреки че беше увила бедрата си с красив шал с етно мотиви, Парис постигна това, което искаше – да привлече вниманието, както винаги.


2012-12-24 | Звезди |

Всички статии

banner1
banner1
Седмичен хороскоп

Посещения на сайта:

 Днес 135 Вчера 178
Общо 239579 за 1982 дни
Най-много 342 на 23.02.2017 (23:58)
За нас | Контакти
Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта ibeauty.bg без разрешение е забранено.