iBeauty.bg
banner1
Промоции

Няма добавени промоции още!
Още промоции
Анкета

Готови ли сте за лятото?:

Ох, и тази година ще се боря с влизането в банския...

А как иначе?! С нетърпение чакам да покажа перфектни форми на плажа.

Слънце, море, нови приключения... Прекрасен сезон, за който винаги съм готова!


Международната верига Stephan отвори нов салон в София


Stephan, водеща френска марка за обучение на фризьори и развитие на фризьорски центрове, обяви появата в София на нов франчайзингов салон, част от бързо разрастващата се верига. Stephan Center се намира на ул. Хан Аспарух 34 в София и носи автентичния дух на френското коафьорство с подчертан артистизъм, ексклузивна грижа за косата и вдъхновяващи стайлинг предложения в актуалните цветове и линии на подстригване.

image


Максимален комфорт и оборудване от ново поколение
Интериорът на салона се отличава с изработените по поръчка мебели в Италия и високия комфорт на оборудването. Клиентите се радват на екстри като шиатцу масажни модули в измивните колони и последно поколение подвижна апаратура за специфични процедури с боядисване и ефектни къдрици. Салон Stephan Center разполага с 4 фризьорски работни места и може да обслужва до 5 клиента едновременно.

Сертифициран и перфектно обучен екип
Екипът се състои от 4 фризьора,сертифицирани в популярната
Академия Stephan и подготвени специално за работата си в този салон. Всички имат сериозен опит в практикуването по метода Stephan и са част от артистичния екип на марката, като работят за водещи списания, множество фотосесии, сценични изяви. Всяко подстригване и създаване на цвят в салон Stephan Center се адаптира към формата и чертите на лицето на клиента, като се съобразява със спецификите на косата като текстура, натура и растеж.Stephan Center още с отварянето си е сертифициран експерт в грижата за косата, част от престижния клуб на L'Or?al Professionnel. Като част от внимателно селиктираните салони Expert, салонът предлага професионална диагностика и консултация, след което клиентът може да избира от пълната гама продукти за домашна грижа и поддръжка на перфектната прическа.

2012-12-24 | Красота |

Всички статии

banner1
banner1
Седмичен хороскоп

Посещения на сайта:

 Днес 68 Вчера 87
Общо 319087 за 2346 дни
Най-много 449 на 17.11.2018 (23:53)
За нас | Контакти
Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта ibeauty.bg без разрешение е забранено.