iBeauty.bg
banner1
Промоции

Няма добавени промоции още!
Още промоции
Анкета

Готови ли сте за лятото?:

Ох, и тази година ще се боря с влизането в банския...

А как иначе?! С нетърпение чакам да покажа перфектни форми на плажа.

Слънце, море, нови приключения... Прекрасен сезон, за който винаги съм готова!


Подарък според... зодиакалния знак


Коледа и Нова година – време е за страхотни празнични изненади! В повечето случаи не е трудно да изберем подарък, все пак знаем желанията на любимите ни хора. Но как да изберем подарък, когато не сме наясно с предпочитанията на човека, за когото е предназначен? Можем ли да се допитаме до астрологията?...

image


Овен
Мъжът, роден под знака на Овен обича да се забавлява с електронни джаджи. Няма да сбъркате, ако му подарите такава джаджа. В случая работа вършат и различни аксесоари за компютъра. Видеокамера или последен модел слушалки ще го зарадват приятно. Жената Овен също харесва достиженията на техниката – можете да я изненадате например с кухненски робот или нещо за развлечение. Ако искате да подарите книга на представителите на тази зодия, не купувайте каквото на вас ви харесва. Имайте предвид, че те предпочитат историческа и философска литература.
Телец
Внимавайте с подаръка за Телеца – преди всичко това, което сте избрали трябва да се отличава с високо качество. Също така трябва да е и практично. Добър избор за мъжете е комплект качествени инструменти или полезен уред. На жената от тази зодия най-добре подарете красиво и оригинално бижу или скъп парфюм. Разбира се, сред Телците има изключения, но най-добрият подарък за тях са парите. Паричният подарък Телците с удоволствие ще похарчат за нещо качествено, практично, красиво и необходимо именно на тях.Близнаци
Благодарение на любовта на Близнаците към разнообразието, е много по-лесно да им изберете подарък в сравнение с представителите на другите зодии. Информацията за тях е много голяма ценност. Затова интересните книги, дискове и други източници на най-нова информация им подхождат чудесно. Тяхното любопитство е безгранично, а животът им – определено никак скучен и те го харесват в цялото му многообразие. Ще ги зарадвате много, ако подготвите голям подарък, в който има множество малки и красиво опаковани подаръчета.
Рак
За Рака е важна изключителността и оригиналното решение – вземете ги предвид при избора на подарък. Много от Раците са колекционери. И би било добре, ако успеете да откриете нещо, което те с удоволствие да добавят в колекцията си. Всички старинни, антикварни или просто редки вещи са доста добър избор, ако искате приятно да изненадате представител на тази зодия.
Книгата също е отличен подарък, но обърнете внимание – трябва да съдържа рядка и ценна информация. На жената-Рак можете да подарите комплект бижута, картина или стилен аксесоар.
Лъв
Представителите на тази зодия просто обожават подаръците и сюрпризите. Но… подаръците трябва да са преди всичко нестандартни. Ако не сте близки с Лъва/ Лъвицата изберете нещо скъпо и стилно. В случай че отношенията ви са приятелски, напълно достатъчно е подаръкът да бъде неочакван. Лъвицата трябва да бъде впечатлена – не го забравяйте! И в никакъв случай не й подарявайте малка плюшена играчка… Нееее, играчката трябва да е с царски размери! За нейната царска особа трябва да подберете нещо наистина уникално и впечатляващо.
Дева
Да изберете подарък за Девите е много трудна задача. Трудността на избора ви идва от това, че вашият подарък трябва да покаже пълното ви разбиране на неговата/ нейната личност и интересът ви към нея. Освен това подаръкът трябва да отразява и вашата индивидуалност. Прибавете и че трябва да е оригинален… Задачата ви не е никак лесна. Само така ще можете да впечатлите и изненадате приятно Девата. Ако сте спазили по-горното, цената и практичността на подаръка нямат никакво значение. Девата ще е просто доволна.Везни
Представителите на зодия Везни обичат подаръците. Всичко изящно и стилно веднага им грабва вниманието. Важното е подаръкът да показва доброто ви отношение, уважение и внимание към тях. Везните харесват предмети на изкуството. Подхождат им и скъпи парфюми. Но, запомнете, че подаръкът трябва да е избран с вкус. Важна е и красивата, грабваща вниманието опаковка. За мъжете Везни можете да изберете и стилен аксесоар, но само ако сте уверени в изтънчения си вкус.
Скорпион
Да откриете подходящ подарък за Скорпиона е доста трудно. Най-добре е да я/ го познавате лично и да сте наясно с нейните/ неговите предпочитания. Но това не винаги е възможно. Затова обърнете внимание на нещо, свързано с нейните/ неговите увлечения. Скорпионите придават на подаръка голямо значение. Със сигурност ще спечелите уважението им, ако сте избрали „правилния” подарък. И обратното - можете завинаги да паднете в очите им, избирайки „неправилния”. Ако не сте запознати с предпочитанията на Скорпиона, а ви е необходим обезателно подарък, изберете нещо нестандартно и с най-високо качество.
Стрелец
Ако мъжът Стрелец ви е близък, постарайте се да разберете по какво е увлечен в момента. Той определено ще се зарадва на подарък, свързан с увлечението му. А в случай че не сте наясно, просто му подарете нещо, свързано с туризъм или пътешествия. Всички Стрелци обичат пътешествията. Затова можете да подарите и нещо екзотично. Жените от зодия Стрелец съчетават романтичност и практичност. Затова и за тях да изберете подходящ подарък е трудна задача. Интересна книга или диск с любима музика... просто трябва да вложите душата си при избора.Козирог
Представителите на зодия Козирог са сериозни, отговорни и здраво стъпили на земята. Затова и подаръците за тях трябва да са внимателно избрани, едновременно елегантни и практични. Най-добре е да заложите на нещо, което подчертава техния висок социален статус – няма значение дали вече е постигнат или все още се борят за него. Стилен и най-вече с логото на известна марка бележник с химикал е добър избор. Подходящ подарък е и всяка вещ, свързана със заниманията им.
Водолей
Не е трудно да разберете от какво се интересуват родените под знака Водолей. Разбира се, увлеченията и интересите им се променят непрекъснато, но от каквото и да се вълнуват в момента, то изцяло е погълнало вниманието им. Достатъчен е само 5-минутен разговор и ще разберете всичко. И жените, и мъжете, родени под знака на Водолея са интелигентни и харесват всичко интересно, загадъчно и провокативно. И още – обичат изненадите. Подаръкът може и да е абсолютно непрактичен, но при всички случаи трябва да е необичаен и грабващ вниманието.
Риби
Каквото и да сте избрали за подарък на представил на зодия Риби, ще я/ го направите двойно по-щастлив/а ако подаръците са два. Два, не повече! Запомнете, че Рибите държат на подарък, който изразява вашия интерес към многостранната им индивидуалност. Обичат красивите вещи, музиката, книгите. Имате богат избор, но само една възможност да ги направите наистина щастливи. Подарете им пътуване до екзотична дестинация например и със сигурност ще спечелите уважението им.


2012-12-25 | Hot&Cold | Редактор: Ана-Мария Димитрова

Всички статии

banner1
banner1
Седмичен хороскоп

Посещения на сайта:

 Днес 72 Вчера 87
Общо 319091 за 2346 дни
Най-много 449 на 17.11.2018 (23:53)
За нас | Контакти
Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта ibeauty.bg без разрешение е забранено.