iBeauty.bg
banner1
Промоции

Няма добавени промоции още!
Още промоции
Анкета

Какви са очакванията ви за 2017 година?:

Ще е по-успешна, спокойна и щастлива.

О! Със сигурност ще ми донесе нова любов и много приключения...

Надявам се на по-високи приходи и по-добър стандарт на живот.


NEW! Възстановяващ термо-защитен спрей PHYTOKЕRATINE


Известно е, че термичната обработка на косата причинява дехидратация, увреждане на кератиновите фибри и загуба на аминокиселини. Лаборатории PHYTOSOLBA разработиха изключителен продукт за защита на косата - ВЪЗСТАНОВЯВАЩ ТЕРМО-ЗАЩИТЕН СПРЕЙ PHYTOKЕRATINE. Благодарение на уникалната си формула, която се активира от топлина, възстановяващият термо-защитен спрей възвръща силата на косата и копринената й мекота и я защитава от вредното влияние на термично третиране със сешоар, преса, маша.

image


Ексклузивна формула, която действа едновременно ПОВЪРХНОСТНО върху кутикулите, благодарение на инкапсулирани серамиди, извлечени от оризови трици, които възстановяват и изглаждат кутикулите и в ДЪЛБОЧИНА в сърцевината на косъма, благодарение на възстановяващ растителен кератин и хиалуронова киселина за оптимално ниво на хидратация. Под въздействие на топлината, термо-активен натурален екстракт от гъба Юн Жи (богата на термо-активиращи се протеини) защитава фибрите на косата от топлина и накъсване, по време на сушене и изправяне и запечатва дълбоко инжектирания кератин в сърцевината на косъма, като повишава ефективността му.

РЕЗУЛТАТИ
Структурата на косъма е трайно възстановена и реконструирана в дълбочина. Клинично изследване със сканиращ електронен микроскоп доказва защита над 96% на косата при нагряване до 200°C.
В резултат косата е устойчива, защитена в дълбочина и на повърхността, копринено мека и лесна за разресване и стилизиране. Структурата на косъма е реконструирана и подсилена, блясъкът е възстановен.

СЪСТАВ
Растителен кератин – проникването му във вътрешността на фибрите на косата има изключителен възстановяващ ефект.
Хиалуронова киселина - дълбоко пенетрираща технология за компенсация на дехидратацията в сърцевината на косъма.
Инкапсулирани серамиди, извлечени от оризови трици, които възстановяват и изглаждат кутикулите,
Термо-активен натурален екстракт от гъба Юн Жи (кориолус) - защитава фибрите на косата от топлина и накъсване и запечатва дълбоко инжектирания кератин в сърцевината на косъма.
Формула без съдържание на силикони, без хлориди, без сулфати.

ПРИЛОЖЕНИЕ
Малко количество от продукта се нанася по дължината и в краищата на косата върху влажна коса, преди разресване и изсушаване със сешоар. БЕЗ ИЗПЛАКВАНЕ.
Подходящ за употреба и върху суха коса, за по-лесно стилизиране.

Цена: 150 ml - 35 лв.2013-04-25 | Красота |

Всички статии

banner1
banner1
Седмичен хороскоп

Посещения на сайта:

 Днес 82 Вчера 166
Общо 165856 за 1617 дни
Най-много 323 на 14.12.2016 (23:54)
За нас | Контакти
Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта ibeauty.bg без разрешение е забранено.